Hogyan kell mosni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Tizenéves lány vagyok, sajnos egy váratlan helyzet miatt olyan helyzetbe kerültem, hogy magamra kell mosnom. Egyáltalán nem tudom, hogyan múűködik ez az egész, valaki leírbá lépésről lépésre, illetve azt is, hogy mit hány fokba, illetve mit mivel lehet együtt mosni?2009. okt. 9. 16:51
1/9 anonim válasza:
Válogasd szét fehérekre, világos színesekre és fekete ill sötét színűekre a ruhákat. A színes ruhákhoz érdemes "color" mosóport használni a fehérekhez simát. Hőfok 60 fok legyen, persze a fehéreket ha nincs közte kényes holmi teheted nagyobb hőfokra is (bár én nem szoktam )A mosópor és öblítő a megfelelő helyérehelyére (mindegyiket a megfelelőbe!!!) - gombok beállítva és bekapcs. De írj ha valami nem világos segítek.
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
Van 2 kérdésem.
1. hogy van egy ilyen csavaró gomb rajta, amin ugye be kell állítani azt hiszem, hogy hogy mosson. Az elsőnél egy póló van rajta, a másodikon egy üvegszerű vmi, a 3.on egy toll.
Ezek mit jelentenek, és melyik mosáshoz melyiket kell használni. Azt sejtem, hogy az anyagától függően tovább mos.
2. Mennyi mosóport/öblitőt kell bele rakni? Maxig?
2009. okt. 9. 17:12
3/9 anonim válasza:
A legegyszerűbb,ha mindent fél programmal mosol..találsz olyat h egy poloban 30?
4/9 A kérdező kommentje:
nem:S
2009. okt. 9. 17:29
5/9 anonim válasza:
A póló valószínüleg azt jelenti hogy pamut ruhák az üveg az szintetikus ruh. a toll finom ruhaneműk. Hát én ha a ruhák nem annyira koszosak az üveget választanám ha nagyon koszosak akkor a pólót. Ha van a mosóporhoz adagoló akkor azzal próbálkozhatsz. Ha nincs tele a gép akkor nem kell maxig tenni mosóporral. Az öblítőt ne felejtsd el.
6/9 anonim válasza:
Milyen a mosógép márkája és fajtája??
Hátha van fent valami kép és el tudom mondani,h mit hogyan is kell..
7/9 anonim válasza:
az öblítőből pontosan egy kupaknyit kell beleönteni a helyére :)
8/9 A kérdező kommentje:
A márkája Ariston nem tudom milyen tipus, de felültöltős...
és 3 részre van osztva a programja. van egyszer számozva 1-től 5ig azután stop (tehát innen lehet indítani) aztán 6-7-8 ismét stop, amjd 9-10 stop
2009. okt. 9. 19:20
9/9 A kérdező kommentje:
De találtam hozzá egy leírást:) Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon kedvesek vagytok:)
2009. okt. 9. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!