Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A makkot mivel kell mosni?...

A makkot mivel kell mosni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Eddig csak sima vízzel mostam és így is elkerülhető volt a "túrósodás".....viszont egyszer megmostam szappannal és csípett eléggé, viszont azt vettem észre, hogy nem lesz olyan hamar "farok" szaga!

Jó a sima víz? tusfürdő? vagy a szappan csak nekem csípi?

Továbbá lehet h attól érzékeny a makkom (ha hozzáérek már fáj) hogy nem tisztítottam rendesen csak sima vízzel?

Kizárólag ÉRTELMES válaszokat szeretnék, tisztába vagyok vele, hogy elkúrtam, pont ezért!

2010. febr. 3. 21:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
A szappan tökéletes.
2010. febr. 3. 21:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A párom is szappannal mossa mindig,nem szokta csípni,és sosincs "farok" szaga.Egy nőnek is kevés a sima víz alulra.
2010. febr. 3. 21:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A ferjemnek eleg erzekeny a bore, es hat a lecen nagyon ki tud neki szaradni a bor ezert mar nem hasznal szappant.

Viszont hasznalja az en intim mosakodomat, es abszolut bevalt neki. (Saba de szerintem jo barmelyik)

2010. febr. 3. 21:11
 4/13 A kérdező kommentje:

21:07 - Mint mondtam sajnos nekem a szappan csípi, nem tudom miért :(

21:11 - Köszi az infót...nekem is van, hogy elég száraz!

Ez az intim mosakodó (Saba)hol lehet venni?

Patikába vény nélkül adnak?

Gondolom több fajta van...de a kérdés adott.

Adnak vagy orvossal kell felíratni?

Köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 3. 21:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem kell orvossal feliratni.

A patikaban lehet kapni, most eppen pumpas kivitelben.

Mi az illo olajosat hasznaljuk. Azt hiszm ket fajta van ez meg a sima. Lehet nem pontosan illo olaj van benne de van benne valami plussz.

Ne haragudj nem tudom neked megnezni, mert az eredeti flakonom Magyarorszagon van, jelenleg meg nem ott vagyok.

De a patikus fel fogja neked ajanlani, hogy melyiket szeretned.

Eleg nagy, sokaig eleg, 1000 par szaz forint.

2010. febr. 3. 21:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Én szapannal mosom a brém és soha nem csipet,neked lehet azért mert nem sokat mostad,csak vizzel...,lehet tusfürdővel is,de a lényeg ,hogy rendszeresen tisztisd!
2010. febr. 3. 21:54
 7/13 A kérdező kommentje:

Először megpróbálom újból szappannal annak ellenére is, hogy kicsit csíp de hátha idővel "megjavul".

Ha nem, mindenféle képen kipróbálom ezt az intim mosakodót!

Köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek ;)

2010. febr. 3. 22:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Ha a szappan csípi, bepiroslik tőle a makk, lehet, hogy allergiás reakció, ugyanis köztudott, hogy az átlagos szappan szárítja a bőrt is. A BABA-szappan és a DOVE márkák ezek alól viszont kivételek, mert előbbi lanolinos, utóbbi pedig hidratáló krémet tartalmaz.

Én nem használok intim mosakodót, erre a célra nekem jó a tusfürdő, sampon is. Ha van pl. mentholos Head&Shoulders-szem otthon, az viszont kifejezetten kellemesen hűsíti nemcsak a fejbőrödet, de a nyálkahártyáidat is, így csak csínján vele, de ahol vékony, fülledt a bőröd, (fityma-makk, ágyék, köldök, hónalj, térdhajlat... stb.) ott elég kellemesen hűsít, és nem szoktam magamon fütykösszagot, intim férfiszagot érezni.

Sztem kísérletezz! Nekem a fentiek beváltak.

Üdv: EE

2010. febr. 4. 02:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szappannal sosem szabad megmosni a makkot, mert tönkre teszi a makk nyálkahártyáját! Mosd sima vízzel, intim mosakodóval, , de semmiképpen se szappannal!
2010. febr. 4. 17:13
 10/13 anonim válasza:

Én azt olvastam, h a természetes joghurt nem csak tisztítja, de "hatásosan pótolja a zsírt".

Most nem viccelek. Még nem próbáltam, de elképzelhető h kipróbálom egyszer. bajom nem származhat belőle.. :)

2010. febr. 8. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!