A makkot mivel kell mosni? (bővebben lent)
Eddig csak sima vízzel mostam és így is elkerülhető volt a "túrósodás".....viszont egyszer megmostam szappannal és csípett eléggé, viszont azt vettem észre, hogy nem lesz olyan hamar "farok" szaga!
Jó a sima víz? tusfürdő? vagy a szappan csak nekem csípi?
Továbbá lehet h attól érzékeny a makkom (ha hozzáérek már fáj) hogy nem tisztítottam rendesen csak sima vízzel?
Kizárólag ÉRTELMES válaszokat szeretnék, tisztába vagyok vele, hogy elkúrtam, pont ezért!
Szia! A ferjemnek eleg erzekeny a bore, es hat a lecen nagyon ki tud neki szaradni a bor ezert mar nem hasznal szappant.
Viszont hasznalja az en intim mosakodomat, es abszolut bevalt neki. (Saba de szerintem jo barmelyik)
21:07 - Mint mondtam sajnos nekem a szappan csípi, nem tudom miért :(
21:11 - Köszi az infót...nekem is van, hogy elég száraz!
Ez az intim mosakodó (Saba)hol lehet venni?
Patikába vény nélkül adnak?
Gondolom több fajta van...de a kérdés adott.
Adnak vagy orvossal kell felíratni?
Köszönöm a válaszokat!
Szia! Nem kell orvossal feliratni.
A patikaban lehet kapni, most eppen pumpas kivitelben.
Mi az illo olajosat hasznaljuk. Azt hiszm ket fajta van ez meg a sima. Lehet nem pontosan illo olaj van benne de van benne valami plussz.
Ne haragudj nem tudom neked megnezni, mert az eredeti flakonom Magyarorszagon van, jelenleg meg nem ott vagyok.
De a patikus fel fogja neked ajanlani, hogy melyiket szeretned.
Eleg nagy, sokaig eleg, 1000 par szaz forint.
Először megpróbálom újból szappannal annak ellenére is, hogy kicsit csíp de hátha idővel "megjavul".
Ha nem, mindenféle képen kipróbálom ezt az intim mosakodót!
Köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek ;)
Hali!
Ha a szappan csípi, bepiroslik tőle a makk, lehet, hogy allergiás reakció, ugyanis köztudott, hogy az átlagos szappan szárítja a bőrt is. A BABA-szappan és a DOVE márkák ezek alól viszont kivételek, mert előbbi lanolinos, utóbbi pedig hidratáló krémet tartalmaz.
Én nem használok intim mosakodót, erre a célra nekem jó a tusfürdő, sampon is. Ha van pl. mentholos Head&Shoulders-szem otthon, az viszont kifejezetten kellemesen hűsíti nemcsak a fejbőrödet, de a nyálkahártyáidat is, így csak csínján vele, de ahol vékony, fülledt a bőröd, (fityma-makk, ágyék, köldök, hónalj, térdhajlat... stb.) ott elég kellemesen hűsít, és nem szoktam magamon fütykösszagot, intim férfiszagot érezni.
Sztem kísérletezz! Nekem a fentiek beváltak.
Üdv: EE
Én azt olvastam, h a természetes joghurt nem csak tisztítja, de "hatásosan pótolja a zsírt".
Most nem viccelek. Még nem próbáltam, de elképzelhető h kipróbálom egyszer. bajom nem származhat belőle.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!