Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A makkot mivel kell mosni?...

A makkot mivel kell mosni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Eddig csak sima vízzel mostam és így is elkerülhető volt a "túrósodás".....viszont egyszer megmostam szappannal és csípett eléggé, viszont azt vettem észre, hogy nem lesz olyan hamar "farok" szaga!

Jó a sima víz? tusfürdő? vagy a szappan csak nekem csípi?

Továbbá lehet h attól érzékeny a makkom (ha hozzáérek már fáj) hogy nem tisztítottam rendesen csak sima vízzel?

Kizárólag ÉRTELMES válaszokat szeretnék, tisztába vagyok vele, hogy elkúrtam, pont ezért!

2010. febr. 3. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
látom régi már a kérdés, de azoknak van igaza, akik nem javasolják a szappant. van egy video valahol, ha kell megpróbálom megkeresni, ahol egy urológus magyarázza h szappannal semmiképp. magyarázatra nem teljesen emlékszem, vagy anyálkahártyának v a flórának árt. Egy barátom lactacid feminával mossa, ez biztos h nem árt
2014. aug. 20. 08:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Az intim mosakodók ellen ugyanúgy beszélnek az orvosok... elvileg a legjobb a víz mosásra.
2014. aug. 20. 08:25
 13/13 anonim válasza:
Szia ha a makkod csíp hogyha hozzáérsz akkor csak érzékeny nekem is nagyon érzékeny volt de már el is múlt.
2021. okt. 2. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!