Beszáradt vércseppet hogyan tudom kimosni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Múltkor vérzett az orrom, és rácsöppent a pólómra is. Azonnal ki is mostam a foltot hideg vízzel. Valahogy arra emlékeztem, hogy az jó rá, és ki is ment tőle. De nem vettem észre, hogy máshová is ráment, csak a nagymosás után láttam meg a foltot. Egyszínű világoskék tiszta pamut pólóról van szó. Milyen folttisztító, vagy mosópor lenne jó rá?2013. jún. 3. 11:16
1/4 anonim válasza:
Patikában azt hiszem lehet kapni olyan textil-fertőtlenítő szert, ami véroldó, kórházakban is ilyeneket használnak.
2/4 anonim válasza:
Nem késtél el semmivel. Ha már egyszer kimostad és még mindig látszik, akkor Vanish szappannal egy kicsit megnedvesítve dörzsöld be, hagyd rajta egy órát, majd mosd ki.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kipróbálom őket. :)
2013. jún. 3. 21:01
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, hány fokok mostátok, nekem 60 fokos mosás kihozta a régebbi vérfoltot is. Egy alkalommal semmi baja nem lesz tőle a pólónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!