Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szeretnék egy listát írni,...

Szeretnék egy listát írni, melyen szerepelne egy átlagos háztartás számára szükséges összes élelmiszer alapanyag, tisztítószer, tisztálkodószer, minden nélkülözhetetlen dolog?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túl gyakorlott háziasszony, bevásárlások alkalmával valami mindig kimarad,így hetente többször kell boltba menni.Ezt a heti többszöri alkalmat szeretném egy alkalomra csökkenteni, így egy listát írok, hogy minek szükséges mindig lennie itthon.

Tehát nem csak élelmiszereket, alufóliától kezdve wc papirig, tisztítószerig, mindent gyűjtök.

Átlagos 4 fős család vagyunk, szóval semmi különleges igényünk nincs, a legszükségesebb dolgok vannak mindig itthon.Köszönöm segítségeteket!

2013. máj. 13. 09:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9. vagyok.

Eszembe jutott még:

krumpli, hagyma, fokhagyma, alma, banán, tehát zöldség és gyümölcs, ízlés szerint.

2013. máj. 14. 12:51
 12/14 anonim válasza:

Leírom én is a miénket.Nálunk is van pici gyerek.

Vaj,kenyér,joghurt,sajt,vajkrém,felvágottak,tej,tojás,tejszínhab,lekvár,méz,gabonapehely,körözött,hal,stb.

Kamra:

liszt,cukor(por és kristály),vaníliáscukor,sütőpor,só,delikát,oregáno,bors,őrölt paprika,rizs,búzadara,zsemlemorzsa,rétesliszt,mazsola,burgonya,hagyma,stb.

Mosópor,öblítő,folteltávolító,fehérítő,wc tisztító,hipó,wc papír,zsebkendő,szalvéta,papírtörlő,alufólia,sütőzacskó

Hirtelen ennyi jutott eszembe.Pedig van még egy csomó.Majd ha eszembe jut még írok.

2013. máj. 18. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia. Néha nekem segit - hasonloak voltak a gondjaim - hogy olyankor, amikor ugy tudtam, minden van otthon, elmentem a boltba. Az jo, mert nincs rajtad a nyomás, de olyankor is kell venni dolgokat, majd meglátod :)
2014. máj. 1. 10:40
 14/14 anonim válasza:

Nálunk:

Fagyasztóban van hús, zöldség, nyárról eltett meggy, cseresznye.

Hűtő: tojás, szalámi, felvágott, sajt, tej, tejföl, joghurt, túró, mustár, ketchup, kávétejszín, zsír-vaj

Kamra: befőtt, savanyúság, fűszerek, só, cukor, liszt, olaj, ecet, rizs, tészta, kakaó, tea, tészták, kávékrémpor, csoki, sós rágcsa,keksz, paradicsom lé, búzadara, májkrém, tonhalkonzerv, pirospaprika, hagyma, krumpli, lekvár, alma, fokhagyma

Fürdő:szappan, fogkefe, fogkrém, fülpálcika, körömlakk lemosó, körömlakk, tusfürdő, testápoló, krémek,sampon, balzsam, haj zselé, hipó, intim betét-tampon, mosópor, öblítő, kendők-szivacs, fehérítő, zsepi, kéztörlő, Wc papír, szájvíz, domestos, ablaktisztító,

Néha van még mák, dió, gesztenye massza, tökmag, mogyoró, banán, narancs, répa, uborka, szalonna, kolbász, aszalványok-felhasználástól függően, ezek nem állandó termékek itthon.

2015. ápr. 22. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!