Mi a leghatékonyabb tisztítószer teljes szekrény- és egyéb fa/műanyag felületek lemosásához? Tavaszi nagytakarításhoz "ütős" szert keresek.
Figyelt kérdés
"Ütős" alatt nem azt értem, hogy maró sav legyen :)2013. márc. 6. 21:57
1/6 anonim válasza:
Nem tudom mit szeretnél eltüntetni a felületekről! Ha csak port például, felesleges drága cuccokat venni, elég,ha veszel egy olcsó testápolót. Ezt egy ruhadarabbal felviszed a felületre, áttörlöd vele, és nemcsak fényes lesz tőle,de az illatok is önmagukért fognak beszélni! :)
2/6 A kérdező kommentje:
Szeretném a konyhaszekrényt is ától-cettig végigsikálni, ott úgy gondolom több kell, mint portörlés.
A testápoló nem hagy zsíros bevonatot?
2013. márc. 6. 22:20
3/6 anonim válasza:
Nem hagy! Maga a felület tényleg szépen csillogó lesz, de ha végighúzod az ujjad rajta,egyáltalán nem sikamlós! Mi kocsinak a műszerfalát-kárpitozást vagy testápolóval, vagy arckrémmel kenjük, szinte újjá varázsolja az egész autót! Ajánlom, hogy próbáld ki először kis felületen, hogy lásd milyen. De hidd el, szerintem tényleg jó kis módszer. :)
4/6 anonim válasza:
Leghatásosabb és legolcsóbb az ecet. Csak márványra nem használható.
5/6 anonim válasza:
Nekem a hàztartasban sok màrkàs 10 fajta szer volt
Ma màr nincs mivel.rajöttem sok kiserletezes utan mi.a leghatasosabb.Fürdöszoba,wc ,csempe,ès padlo hipos vizFehér a konyhaszekrenyem azt is hipos vizzer mosom le.A gáztüzhelyre mosogatora hasznàlok ecetet.Ezenkivül a nappali butrait,hàloszobat törlöm.àt prontoval.Jo szellöztetés ,ès nincs ecet hipo.szag
6/6 anonim válasza:
Nekem az Ajax általános lemosó a kedvencem, az illata miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!