Miért pisiszagú takarítás után is a wc-nk?
Figyelt kérdés
Áttörlöm a csempét domestosos ronggyal. Letörlöm kívül a wc-t domestosos ronggyal. Aztán előbb az ülőkét, jó alaposan, sarkokban is, utána a peremét, utána belül a perem alatt. Aztán nyomok bele wc-tisztítót, jó alaposan átkefélem, és hatni hagyom. És mégis pisiszagú :( mit kellene még?2013. máj. 7. 08:40
1/4 anonim válasza:
Nézd meg a lefolyórész becsatlakozását, esetleg nincs e megrepedve és onnan jön a szag.
2/4 anonim válasza:
Tudni kellene, hogy honnan érzed a pisiszagot...
A WC kagyló belsejéből árad?
Vagy a háta mögött érzed?
Mellőle?
Hátsó, vagy alsó kiflyású a WC kagyló?
3/4 anonim válasza:
Nemrég én is ugyanezt tapasztaltam,és egyszer észre vettem hogy a párom ha kis dologról van szó akkor nem húzza addig a fogantyút hogy teljesen kiürüljön a tartály,mondván hogy azt hallotta így vizet spórol,de mondtam hogy az tényleg jó lenne,de a szag már kevésbé,és azóta lehúzza,és megszűnt a szag.nem biztos hogy nálad is ez okozza de nekem bevált.
4/4 anonim válasza:
sajnos sok helyen a ferfi csaladtagoktol neha mellemegy a pisi. ha ez a padlocsempen "landol" akkor fontos hogy a WC kagylo koruli resz alaposan legyen takaritva es gyakran.
ha ez a szag erezheto akkor akar mindennap megtorolheted azt a reszt domestosos vagy valamilyen jobb illatu tisztitosprayvel ruhaval. ha nem onnet jon akkor lehet hogy a Wc csatlakozassal van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!