Csempemosás? Mivel érdemes?
A konyhabútor alsó és felső szekrénye között gondolom, valami fújós volna jó, ami nem folyik be a bútor mögé (még, ha vízvetős is)
Amiket eddig kipróbáltam, foltosak, vagy zsíros mázt hagytak maguk után.
Attól függ, milyen jellegű szennyeződést kellene eltávolítani róla. Maga a csempe felületének anyaga elég ellenálló, a legtöbb sav, lúg vagy más jellegű vegyszer békén hagyja, tehát ilyen szempontból szinte bármivel mosható.
Az ellen pedig, hogy ne csurogjon be a szekrény mögé. legegyszerűbb módszer az, ha valami itatós anyaggal leteríted a vízvetőnél. Ez lehet vécépapír, zsebkendő, vagy akár egy régi póló is erre a célra rendszeresítve.
Én egyébként a Cillit Bangot szoktam használni ilyen célra (konyha, fürdő). Elég agresszív, viszonylag gyorsan feloldja a szennyeződéseket, és nem igazán hagy foltot maga után ha rendesen le van törölve. Kapható belőle zsíros és vízköves felületre való is.
Köszi. Teljesen tiszta, mert minden nap mosószeres szivaccsal áttörlöm :-) Se zsír, se vízkő nincs rajta.
Konkrét márkák érdekelnek, a Cillitet kipróbálom, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!