Mivel lehet egyszerűen és hatékonyan törölgetni bútorokat, lámpát? Milyen ruhával? Egy szétszakított ruhadarab megfelelő?
Ruhával is törölgetheted, nem kell szétszakítani se.
De nekem amúgy a legjobban az autóba való kefe vált be, amivel mosni szoktuk meg lesöpörni róla a havat. Elég vékony szálú, hogy ne karcolja meg a bútort, és elég nagy, hogy hatékonyan dolgozhass vele. Én amióta rájöttem, már el is szerettem a kefét a páromtól, úgyhogy kellett vennie az autóba újat :D
Igen, jó lesz rongynak, egy régi használt póló. Tépd szét. Egy vödörbe engedj egy kis vizet, tegyél bele egy picike tisztítószert. Ezzel törölheted a bútorokat, ha kell a póló másik felével pedig szárazra törölheted.
Én nem szeretek száraz ronggyal takarítani,mert akkor száll a por.
Az autómosó kefével gondolom "csak" letörlöd a port. Tehát az a szőnyegen landolna esetemben, amit fel kell porszívózni. Én meg először porszívóztam, most meg akkor próbálnék bútort, meg minden mást takarítani. Porszívózhatok akkor még egyszer.
Ja, és persze köszi a választ.
3-as vagyok. Azt nem godnoltam, hogy a porszívózással kezded :)
Ez esetben tényleg célszerűbb vizes ronggyal portalanítani, bár valószínűleg azután se fog ártani még egy porszívózás.
Viszont egy jótanács a jövőre nézve: a takarítás iránya mindig fölülről lefelé, belülről kifelé, és száraz után nedves. Azaz az ablaktól célszerű haladni az ajtó felé, és először a magasan, majd az egyre alacsonyabban lévő dolgokat takarítani szárazzal, a vége a porszívózás. Utána jön a szekrények nedves takarítása, majd ablak, asztalok, és a vége a felmosás. Persze igény szerint módosítható, de ez a módszer azért jó, mert minden lefelé megy, a por is, a víz is arra csöpög, belülről kifelé meg azért kell, mert így nem járod össze, ami kész van. A száraz után nedves meg egyértelmű, összefröcskölt felületet nehéz portalanítani :)
Műszálas portörlőt az autóápolási cikkelnél,háztartási cikkeket áruló boltokban .A Jyrsben ,a 100 ft osban,a 299 es ben.Ki tudja hol minek nevezik ezeket a boltokat .
Mindenhol kérdezz rá. Egyszerűen magához vonza a port .
1 es voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!