Mi a jó ablakpucolás titka?
Figyelt kérdés
Akár hogy igyekszek, akár mivel próbálkozok, mindig csíkos marad az ablak. Esetleg van valakinek valami praktikája?
Köszi előre is a válaszokat!
2009. szept. 28. 12:15
1/5 anonim válasza:
Először mosogatószeres meleg vízzel az ablaküveget, félfát, mindent alaposanmegtisztítani a szennyeződéstől.
Utána Clean Citrus, és nem szöszölő rongy, pl pelenka. Gyakran beválik a konyhai papírtörlő is. A csíkmentesség garantált, pedig nem vagyok egy ablaktisztító bajnok, egy évben kétszer ha rászánom magamat.
2/5 anonim válasza:
Én először mindig áttörlöm az ablakot és a keretet domestos-sal és utána alkoholos ablaktisztítóval.
3/5 anonim válasza:
clint használom nekem bevált, nemlessz csikos az ablak tőle.. amugy ha ujfajta ablakod van nehezebb tisztitani mert nemtudom miylen abakok ezek de sokkal nehezbb tisztitani őket. nekem az van de sokkal többet kinlódok vele mintpl. anyukámnál a 2 szárnyas.
4/5 anonim válasza:
Én Clint használok, és nedves ronggyal áttörlöm, aztán szárazzal amíg fel nem szárad. Így nem lesz csíkos és az összes folt eltűnik! :) Remélem sikerülni fog neked is
5/5 anonim válasza:
semmi màs nem kell csak kb.1liter vizhez onts fel deci ecetet,sima ronggyal ès az ecetes vizzel mosd le az ablakod,utànna papirtorlovel gyors mozdulatokkal torold szàrazra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!