Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mi a titka a jó illatú ruháknak?

Mi a titka a jó illatú ruháknak?

Figyelt kérdés
Silan öblítőt használok. Már amikor kiveszem a gépből a ruhákat, akkoris alig van illatuk. Ha meg megszáradnak, semmi illatuk nincsen. A szekrényben vannak illatosító szappanok, de a ruhák nem veszik be azok illatát sem.
2010. szept. 18. 13:54
1 2
 1/14 anonim válasza:
szia. nekem is ez az allando bajom, nekem illatosabbak ha hagyom oblitostoppon legalabb fel orat!es minidg kiserletezekk az oblitokkel melyiknek tart jobban az illata! a kek silan perfume pearlsnek jo sokaig tart az illata!:D
2010. szept. 18. 14:07
 2/14 A kérdező kommentje:
mi az az öblítő stop?
2010. szept. 18. 14:10
 3/14 anonim ***** válasza:

Én a fekete Lenor-t használom!

Nagyon jó illata van,és sokáig lehet érezni a ruhákon is!

2010. szept. 18. 14:20
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Az a titka hogy nem szabad felvenni és örökké illatos marad.
2010. szept. 18. 14:24
 5/14 anonim ***** válasza:
én a szekrénybe tettem coccolino párnákat. ha nincs rá pénzem, akkor veszek egy jó illatú parfümös szappant és azt teszem a szekrénybe.
2010. szept. 18. 14:27
 6/14 anonim ***** válasza:
lehet a mosógép miatt is!túlöblít!keress egy olyan programot rajta amin csak egyszer öblít ruhát.
2010. szept. 18. 14:32
 7/14 anonim ***** válasza:
szia! próbáld a kék lenort, nekem nagyon bejött, sokáig érezni a ruhán:)
2010. szept. 18. 15:11
 8/14 anonim válasza:
Ha jó sok öblítőt használsz akkor lesz illata.
2010. szept. 18. 15:18
 9/14 anonim ***** válasza:

Öblítőstopnak hívják azt a részt, amikor az öblítővízbe bekeveri a gép a öblítőt és addig nem indítja be a centrifugázást, amíg meg nem nyomod a "tovább" gombját. Nekem Whirlpool-om volt, most Zanussim van, de mindkettőn a kezelőpanelen a mosóprogram indításakor kellett megnyomni az öblítőstop gombot, hogy a program végén majd álljon a ruha az öblítőben. Aztán, amikor már min. fél órát állt az öblítőben a ruha, arra jártam, kinyomtam az öblítőstop gombot és máris továbbugrott a gép a centrifugázásra. Mindig illatosak voltak a ruhák.

A másik "titok", hogy a program lejárta után azonnal ki kell teregetni, mert a dobban hamar bebüdösödik minden.

2010. szept. 18. 19:05
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
Nem használok öblítőt, illóolajat csepegtetek a mosógépbe, de ha így sem illatos a ruha, akkor amikor felveszem a ruhámra is fújok egy kis parfümöt. Tulajdonképpen miért kell illatosnak lenni a ruhának? Ha már úgy is használsz tusfürdőt, sampont, testápolót, dezodort, parfümöt és minden más illatú, minek legyen még a ruhának is illata?
2010. szept. 19. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!