Mikor elég csak öblíteni?
"gyors öblítés kézzel"
Ez alatt nem tudom mit értesz. De ha szó szerint csak ezt, hogy kiöblíted öblítővel, az akkor kevés. Kímélő programba biztosan össze tudsz szedni 4-5 darabot.
"Minden poló minden használat után mosásba megy?"
Télen 2-3 napig is elhordok itthon egy pólót. Munkába 1, de max 2 napig. Nyáron 1 nap 1 póló. Most voltam dolgozni tegnap, egy tiszta pólóba mentem gyalog 30 percig. Ott átvettem, egy rosszabb pólót vettem fel. Hazafelé ugye szintén 30 percet voltam az utcai pólómba. Összesen ugye 1 órát volt rajtam az utcai póló. Azt azért még fel fogom venni, nem megy a mosásba.
"Nálatok mi a szokás?"
Otthoni olcsó ruhák, zoknik alsóneműk:
Mosás gyors 30 perces programon, majd 80-90 perces alapos mosáson az egész újból.
Drága, kedvenc, márkás ruhák:
Mosás kímélő programon, 4-5 felső megy csak egy mosásban. Centrifuga teljesen kiiktatva. Öblítés ez miatt 5-ször kell legalább. Csak a végén megy egy Centrifuga program 800-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!