Mi az a házimunka amit minden nap megcsinálsz? és egész nap milyen takaritást csinálsz amit minden nap megkell mosogatáson kivül?
Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 00:09
1/11 anonim válasza:
Naponta főzök,mosogatok.Az előszobában és a konyhában felmosok.A szobákban port törlök.Naponta ennyi.Nem egészséges a túlzott sterilitás,és időm sem lenne naponta porszívózni!
4/11 anonim válasza:
Konyha, fürdőszoba, földszint (ott kő van) felmosása.
5/11 anonim válasza:
fözés, mosgatás, kád, nappali felmosása.
6/11 anonim válasza:
Mosogatni minden nap,de a többi kétnaponta,hetente,stb.Rend van nálunk és tisztaság,de én nem vagyok rendmániás.
7/11 anonim válasza:
mosogatás,főzés,kertlocsolás,mosás,terigetés,konyha és vízesblokk felmosása naponta..portörlés,porszívózás,vasalás hetente..ágyneműcserék és alaposabb fertőtlenítés,vízkőoldással(pl.kukák,wc,fürdő,mosókonyha,konyhapult)kéthetente..ablakpucolás havonta..függönymosás kéthavonta...redőnyök mosása pedig évente 3-szor:tavasszal,nyárközepén, és tél előtt..
8/11 anonim válasza:
Mosogatás,porszívózás, felmosás.
És persze a kutyák után pakolászok naphosszat!
A kertben locsolás, mosogatás, felsöprés, rendrakás a kutyák után.
10/11 anonim válasza:
Minden nap főzünk, mosogatógépünk van :) így a mosogatás helyett letörlöm az asztalt, a konyhapultot, a főzőlapot, 3-4 naponta felporszívózom és felmosom a konyhát, előszobát. Fürdőt, wc-t hetente takarítom, ott is felmosok, összepakolom a flakonokat, kiviszem a szemetet, bacit ölök a wc-ben :) mosni 2-3 alkalommal mosok a héten, vasalni vasárnap szoktam ebéd után :)
hálót hetente porszívózom, felmosom (parketta), port azonban csak 2 hetente szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!