Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Bent dohányzunk. Két kutyánk...

Bent dohányzunk. Két kutyánk van. Hogyan semlegesíthetnénk a szagokat?

Figyelt kérdés
nem tudunk leszokni a benti dohányzásról, és hétközben nem is bajos, de ha hétvégén elutazunk, bezárjuk az összes ablakot, és amikor hazajövünk, belépünk a lakásba, szabályosan büdös van. szinte minden nap takarítok, szóval csak ez a két dolog lehet. milyen ötleteitek vannak, ami jó szagsemlegesítő? és lehetőleg olcsó, praktikus
2009. szept. 25. 22:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nemhiszem, hogy ki kellene kiáltani kutyamérgezőnek minket. de nem folyok bele ebbe, ez egy másik tág téma.
2009. szept. 26. 00:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
ugyan nem probaltam meg, de szerintem nem olyan egetrengetoen draga, hogy ne lehessen kiprobalni, azt hallottam hogy az ecetes szivacs az magaba szivja a cigarettafustot. raksz egy kis ecetet egy szivacsra, eldugod valahova, ahol nincs szemelol, vagy kutyakozelben, es akkor allitolag az teljesen mukodik
2009. szept. 26. 02:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A kutyákat kutyasamponnal fürdesd (minden kutyának van szaga, és aki nem tart otthon bent kutyát, biztos érzi)

A cigiszag ellen: aktív szénszűrő; vannak cigiszag elleni gyertyák (állítólag ha egyszerű gyertyát égetsz, az is hatásos), vannak valami kis "golyócskák", amiket a hamutálba kell szórni, és elveszi a cigiszagot, vagy illóolajat párologtatsz, vagy ecetes szivacsot teszel ki tálkában.

2009. szept. 26. 07:26
 14/14 anonim ***** válasza:
77%

mi kertes házban lakunk, de csak a nappaliban cigizünk, néha a konyhába, ha vannak vendégek és ök is..

van egy kutyánk aki ki be jár, neki nincs szaga. a nappaliban mindig textiliát hati egyszer kimosok. a függönyt is, a plédeket amit a kanapén vannak. néha a kanapét higitott ecetessel áttörlöm, és a ventillátor nem minket fuj, hanem kifelé forditom, hogy fujja az utcát, mert kiviszi a füstöt, kereszt huzat, néha gyertya. de érezni hogy cigis lakás, addig este nem csukodok be mig szellöztetek. de reggel mikor kimegyek az udvarra és visszmegyek, akkor is élrezni. probáltam a konektorb a dugos dolgot, jo volt de elég drága

2009. szept. 26. 08:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!