Mivel lehet leszedni egy erősen oda égett fazék aljáról a kormot, fekete, vastag "akármit"?
Figyelt kérdés
Van esetleg speckó szer erre vagy az a fém-dörzsölő? vagy drótkefe? vagy mivel?2013. márc. 27. 23:01
1/5 intrepid válasza:
Ha zománcos fazék, akkor már ne is olvasd tovább, mert ez csak az acél edényekre jó: áztatod éjjel, reggel pedig fogsz egy 20 forintost, és levakargatod róla. Azért 20ast, mert az rézből van, nem karcolja meg az acélt. Ha zománcos fazék, arra mondanak mások valamit, - ez nem jó!
2/5 anonim válasza:
Sós vizet forralj benne. Ha marad rajta, akkor még megkínálhatod hideg zsíroldóval is.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi, hát ez zománcos, és lejött a sok fekete trutyi, de sajnos foltos maradt, úgy értem, h csak a színében, tehát anyag már nincs rajta
azt mivel lehet leszedni? valami maró? sósavval esetleg?
2013. márc. 28. 20:16
4/5 anonim válasza:
megégett a zománc. Azt már semmivel. Még megpróbálhatod, hogy teletöltöd meleg vízzel és egy éjjelre domestost teszel a vízbe.
5/5 jarumasz válasza:
Tescoban kapható jó "hideg zsíroldó" mindent levisz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!