Mosás hogyan, mert nem jön ki?
Sehogy.
Egyrészt a dezodort nem szabad a ruhára kenni.
Másrészt ha megkeményedett, akkor vagy rengeteget használtál, vagy napokig kenegetted ugyanazt a pólót.
Harmadszor, ez NEM befogta az anagot, hanem kiszedte a szinét.
Használj jó minöségü pólókat, olyan dezodort, ami nek ragad, minden nap cseréld a pólót, a desodort magadra kend, ne a ruhára, és naponta alaposan mosakodj, a dezodor nem helyettesiti a tisztálkodást.
Köszi az értelmes válaszokat!!!
Nyilván nem a pólót kentem be a dezodorral, nem vagyok hülye, nem is értem hogy jutott ilyen az eszedbe....
Jó minőségű dezodort használok, és a póló minősége sem rossz. a tisztálkodással nincsenek problémáim, nem az igénytelenség az ami miatt ilyen lett, egy igényes felnőtt nő vagyok....
Ruháimat rendszeres cserélem, főleg azt ami közvetlen a bőrömhöz ér. (ezzel azt akarom mondani hogy pl egy pulcsit van hogy felveszek 2 nap is de pólót fehérneműt nyilván nem...)
Hát oké, kipróbálok a mosószappanos témát, meg a fekete ruhához való öblítőt, meg a beáztatást is. Köszi az okosoknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!