Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mikor kezded öszi takaritást?

Mikor kezded öszi takaritást?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 00:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Már lezavartam kedden :)
2009. szept. 18. 02:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Oktober elso hetere tervezem, mert hamarabb nem igazan van idom , remelem akkor meg jo ido lesz, hogy ki tudjak pakolni.
2009. szept. 18. 07:29
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Nálam nincs ilyen. Folyamatosan takarítok, vagyis úgy értem, mindig csinálok valamit, szóval igazi nagy takarításra nincs szükség, azért csinálom így , mert nem tudok egy egész hetet rászánni a lakásra. Márpedig ennyi kéne, ha kimondottan őszi /tavaszi/karácsonyi nagytakati szeretnék.
2009. szept. 18. 08:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Mikor alányomnak őszi szünete lesz, hogy ne egyedül kelljen megszenvednem vele:)
2009. szept. 18. 08:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Most hétvégén és a jövő héten végig. Segitségem nincs, gyerek is van pici, fúrni is kell meg minden, úgyhogy egy hétig biztos ez lesz a progi. :)
2009. szept. 18. 08:52
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Egyetértek 08:02-vel. Én is folyamatosan takarítok, úgy nem torlódik fel. Mint a vasalnivaló, az is ilyen, ha száradás után kivasalok, (fél óra), akkor nem kell rászánnom egy egész napot. Abba belehalnék, ugyanis utálok vasalni.

És mivel mindig rend van így, ezért szabadnapokon lehet menni kirándulni vagy akármi. Direkt módszer, ugyanis nem is tudom, mi lenne, ha szabadnapokon takarítanom kellene.

2009. szept. 18. 11:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Hamarosan
2009. szept. 19. 01:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki szokott rendszeresen takaritani , de azert megis csak mas amikor csinal az ember egy oszi nagytakaritast, meg akkor is, ha nem gyul fel a kosz.
2009. szept. 21. 12:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindenszentek előtti héten szoktunk :)
2009. okt. 1. 00:05
 10/10 anonim válasza:
nemszoktamtakarítani
2010. aug. 5. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!