Csajos19 kérdése:
Mivel tudom alaposan kitakarítani a sütőt?
Figyelt kérdés
Valaki olykor bentfelejtette a kaját a sütőben, ott maradt hetekig, kitudja meddig és mire észrevették eléggé eldurvult a helyzet ott bent. (belepte a sütőt a penész és amolyan lisztkukac szerüségek, tehát elég undorító és gusztustalan) Azóta nagyjábol kitakarított,k, de még mindig van rajta kifogásolni való. hogy lehetne szépen rendbehozni a ventilátor és kissebb zugokkal eggyütt? köszönöm a segítséget2013. márc. 9. 11:05
1/4 anonim válasza:
Vannak kimondottan sütők tisztítására alkalmas tisztító habok . Ezek belélegezve irritálóak , trisó és szóda tartalmuk miatt . Garantáltan minden zsíros és egyéb szennyeződést eltávolítanak . Miután valamelyikkel kitisztítottad a sütőt , és utána vizes ruhával tisztára törölted , ne felejtsd el egyszer átmelegíteni , hogy a vegyszer szaga eltűnjön .
2/4 anonim válasza:
Én ajánlanám a well done hidegzsíroldót.
3/4 anonim válasza:
A legjobb a hideg zsiroldó,de gumi kesztyű nélkül ne használd,mert a bőrt is leveszi az ujjadról .
4/4 A kérdező kommentje:
értem. Köszönöm a válaszokat! Vettem sütő tisztítót, de vannak olyan zugok, ahol nem férek hozzá, például a hőlégkeverőnél... Valószíműleg olyan helyeken is szennyeződött, ahol nem látom, nem érem el. Ha ott nem tudom kitakarítani, akkor nem lessz semmi baja az ételnek, ha sütök majd valamit? Mert ugye penészedett és minden volt ott, amit el lehet képzelni..
2013. márc. 21. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!