Válaszoltok őszintén? Milyen sürün cserélitek az agynemüt a családban és hány db van belöle? Mi évente 2 x cseréljük és 1 van
Naponta??? Hát ez durva hihetetlen.
A huzatra gondoltam. Miérta paplant meg a párnát is szokták cserélni? Tónkólybúzapárnánk van szerintem az örókké jó nyáron kiszoktuk tenni a napra az volt az utmutatoban
Én csak havonta cserélem az ágyneműt.
De lehet, hogy inkább 3 hetente fogom mosni, vagy akár még gyakrabban, mert pont most pár napja lett kimosva, és előtte mindig éreztem vagy 10 napja, hogy milyen büdi van itt a szobában, ha kintről jöttem be.
Mihelyst kimostam az ágyneműt, megszűnt a szag.
Amúgy csak egy ágyneműm van, reggel vagy délelőtt kimosom, estére meg is szárad.
Amikor beteg valaki, akkor 3-4 nap után cserélem. Szoktunk ágyban enni, mert nincs külön nappalink, úgyhogy időnként lekajáljuk, plusz a férjem utcai ruhában is gyakran leül az ágyra, így kb 1-2 hetente cserélem. Nálunk kisbaba is van, később, amikor nem lesz, szerintem jóval ritkábban cserélném majd a huzatot. :)
Ágyneműt pedig évente 2x mosok.
No, akkor igazán nem értem mi ez a hatalmas ellentmondás.
Törölköző tekintetében tisztaság, ágyneműnél meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!