Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Érdemes gőztisztítót venni?

Érdemes gőztisztítót venni?

Figyelt kérdés
Nagyon megoszlanak a vélemények a témával kapcsolatban. Szeretnék venni én is,mert a lakásba sok a csempézett felület, és a poratka ellen is jó. Tényleg olyan macerás használni? Tényleg jobban járok, ha négykézláb végig sikálom az egész padlót? Vagy van, akinek nagyon bevált? Milyet érdemes venni? Minden vélemény érdekel!

2013. febr. 7. 07:42
1 2
 11/13 szokratesz ***** válasza:
86%

Nos annyi baja lehet a lamináltnak a felmosástól, hogy az illesztéseknél beszivárgó víz szép lassan duzzasztja az alapréteget (ami lényegében papír) Súrló fényben ránézel a parkettára és látszanak az illesztések vonalai erőteljesen (főleg a parketta sarkai kezdenek először megemelkedni) az már nem jó jel.

Csak ennyi baja lehet.

2014. máj. 1. 10:13
 12/13 anonim válasza:
61%
Hát én ezt megértem, bár nálunk egyáltalán nem látszik az illesztés, de ha egyszer felporszívózok és utána mondjuk látom a lábnyomokat, foltokat a padlón, mit tehetnék mást? Felmosom.
2014. máj. 13. 16:01
 13/13 szokratesz ***** válasza:
78%
Mit tehetnél mást? hát csak töröld egy nyirkos ronggyal, nem kell felmosni. Felmosni a járólapot lehet.
2014. máj. 18. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!