Tanácsot szeretnék kérni abban, hogy érdemes-e megvenni a TV-ben ajánlott H2O MOP X5 gőztisztítót?
Ide írtak tapasztalatokat róla,olvasd el.
Nem tudok tapasztalatot írni, nincs sajnos, bár szeretnék.
A fórumban a legelső simáról van szó ha jól olvastam.
Pont a napokban volt a baba témakörben egy gőzöléssel kapcsolatos kérdés, és ott írta egy anyuka hogy neki az egyel régebbi, az a piros van (nem tudom hogy annak pontosan mi a neve, azt hisze h2o steel mop), és hogy kivétel nélkül mindent azzal takarít, a gyerek játékoktól kezdve a padlóig, mindent és megvan vele elégedve.
Ha esetleg rászánod magad, írhatnál hogy milyen.
Ja előző vagyok.
Én pont ma reggel amikor láttam, gondolkoztam pont az ára miatt, hogy drága.
De ha belegondolsz, akkor ha valóban olyan amilyennek mutatják, de ha csak legalább közel olyan, az árában megéri.
Mert ha magamból indulok ki havi szinten kb. 2-3 ezer ft-ot költök tisztító szerre.
Ha ezzel számolunk, ugye ha jól emlékszem 30.000Ft akkor egy éven belül behozza az árát!Már csak az a kérdés hogy menyire pörgeti a villany órát? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!