Érdemes gőztisztítót venni?
Nem érdemes, nem jó semmire! Mikor megvettük, többféle felületen kipróbáltuk (pl. csempe, sütő), de nem hozta az a teljesítményt, amit a reklámokban lehetett látni. Évek óta valahol a szekrény mélyén pihen.
2013. febr. 7. 08:32
Gőzfelmosóm van... én azt nagyon szeretem és nálunk vagy járólap vagy laminált van 160m2-en és az egy sima felmosóval eléggé időigényes volt, noh meg 1,5-2 liter vízzel simán megvan az egész és nagyon hamar szárad :) A konyhába különösen jó mert fröcsög minden rászárad a kőre és nem kell a felmosóval dörzsölnöm csak egy kicsit tovább hagyom rajta a gőzölőset.Nekünk van hozzá egy kiegészítő talpacska amit szőnyegekhez lehet használni és az üllőgarnitúrát is átszoktam úgy gőzölni. A kicsi kézivel ellentétbe ezzel se a tűzhelyet se ilyet nem lehet takarítani..vagyis oda lehetne emelni és nyomni rá a gőzt,de hát....
2013. febr. 7. 09:28
3/13 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, Neked milyen típusú géped van? Előre is köszi a választ!
azért remélhetőleg a laminált padlót nem a gőz erejével mosod fel.
Nekem is van egyébként, de sztem parasztvakítás az egész. Körülményes a tyúkbél húzkodás.
2013. febr. 7. 15:58
vinchi....
A lamináltnál a vastagabb huzatot használom a felmosón és simán felmosom vele és a legolcsóbb gagyi féle lamináltnak semmi baja nem lett az elmúlt 3 évbe tőle
2013. febr. 7. 20:32
Ha simán felmosod akkor meg mi az értelme, hgy még a 220 voltot is húzod magad után?
Laminált padló sehogysem szereti a vizet. max egy nedves ruhát. Különbség nem sok van minőségben a lamináltak közt. Felületikeménységben van különbség leginkább de az illesztéseknél ha beszivárog a víz akkor ugyanannyi kárt tud tenni, mert a hordozóréteg ugyanaz. Legfeljebb ha teljes élhosszba vizálló ragasztóval van összeragazstva az adhat védelmet. De mivel a maiak klikkesek ezért ezt a módszert alegkevésbé alkalmazzák.
2013. febr. 7. 21:15
Ha simán fogalmad sincs arról,hogy milyen egy gőzfelmosó akkor nem igazán értem mit okoskodsz.....
2013. febr. 7. 21:39
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, megnézem ezt a fajtát.
Nos Nekem kb. 1996 óta van egy gőztisztító, amikor még magyarországon sztem a nevét sem tudták. Úgy hogy van róla fogalmam. De ez a Te dolgod, hogy használod vagy sem, használod lamináltra vagy sem. Én nem tanácsoltam. Lakásfelújításban elég otthol vagyok, emiatt aztán elég jó az anyagismertem.
2013. febr. 8. 19:04
10/13 anonim válasza:
Ilyet még nem is hallottam hogy a laminált padlót nem lehetne felmosni. Több mint 2 éve heti rendszerességgel felmosom, mi bajának is kellene lennie...?
2014. ápr. 30. 21:40
Kapcsolódó kérdések: