Valahányszor nagytakarítást csinálok, valamim mindig
elvész. Mással is van így?
Figyelt kérdés
Szinte nincs olyan nagytakarítás, hogy ne tűnjön el valamim. Volt már könyv, kisolló, magazin, elosztó, most pedig a fülhallgatóm. Járt már valaki hasonló helyzetben? Lehet tenni ellene valamit? Elég idegesítő.
2012. dec. 22. 17:40
1/9 anonim válasza:
Én nap mint nap teszek úgy el valamit (azért, hogy biztosan meglegyen) hogy aztán hónapokig keressük.
2012. dec. 22. 17:56
2/9 anonim válasza:
Én 10 éve nem takarítottam a szobámban, de ugyanúgy tűnnek el dolgaim. Nincs igazság a Földön...
2012. dec. 22. 18:12
3/9 anonim válasza:
Én ezért csak kis takarításokat csinálok és kész.A nagytakarításkor az apróságokat csak eldugod nem látható helyekre.Ezért vesznek el.Majd később megtalálod.Vagy ahogy régen nagyapám mondta ha a műhelyben találtam valamit amit még nem láttam. (azt nem találtad az meg volt)
2012. dec. 22. 18:18
4/9 anonim válasza:
Nekem meg pont hogy akkor kerülnek elő ilyen dolgok :D Pl a hifitornyot kb egy évben kétszer húzom ki a helyéről, mert elég macerás, akkor takarítom le/ki benne a gépeket is. Na onnan mindig rengeteg dolog kerül elő :D Pont tegnap csináltam a karácsonyi takarítást. Aux kábel, kisautó, kazetta, a torony melletti szekrény mögé félig begurulva egy szalagorsó, megtaláltam a kék ledeket, meg a tartalék végfok tranyókat és még volt pár dolog. Mondjuk ezek közül volt pár dolog, amiről tudtam hogy ott van, csak ugye lepakolni az egész tornyot, brrr. :D Szóval nekem inkább megkerülni szoktak a dolgok. Például a nappaliban a kanapé is kincses bányává tud alakulni :)
2012. dec. 22. 19:11
5/9 anonim válasza:
Lehet nálad kötnek ki azok a dolgok, amik a kérdezőnél eltűnnek? Hívom Muldert.
2012. dec. 22. 19:17
6/9 anonim válasza:
Nekem már takarítás előtt elvesznek a dolgok.Két éve költöztünk az új helyünkre azóta szinte semmit sem találok meg. Ha a fürdőruhámat keresem akkor a porszívó csöve van meg,ha a hosszabbítót (fél évre eltűnt)akkor az ollóm van meg.Ha nagyon mérges vagyok leülök gondolkozni de sajnos ez sem segít,mert olyan totális homály van a cuccaim holléte felől. Jelenleg magnézium vitamint szedek ami állítólag serkenti az emlékezést is.
2012. dec. 22. 20:17
7/9 anonim válasza:
Érdekes ez nálam is pont fordítva van, akkor szoktam megtalálni rég elveszettnek hitt vagy rég elfelejtett dolgokat.
2012. dec. 22. 20:23
8/9 A kérdező kommentje:
Nálam is van úgy sokszor, hogy találok dolgokat, amihez persze fűződik egy emlék is, amit már elfelejtettem, és akkor "jééé, ekkor milyen jó volt" :)
De nincs olyan nagytakarítás, hogy ne tűnjön el valamim hosszú hónapokra, pedig mindenütt bekeresem, de hiába.
Köszönöm a válaszokat, mind hasznos volt! :)
2012. dec. 22. 21:06
9/9 anonim válasza:
Ha nagytakarítások során valamit el akarsz tüntetni szem elől, arra rendszeresíts egy karton-dobozt, és mindazokat rakd bele.
Majd amikor valamit keresel, de nem találod, csak ezeket a dobozokat kell átnézned, valamelyikben csak-csak benne lesz.
Aztán rájössz, hogy ezeket a dobozokat 1-2 évenként célszerű teljes mértékben átnézni, és a tartalmuk 80 %-át nyugondtan ki lehet dobni a kukába, mert amire 2 év alatt nem volt szükséged, az már nem is kell, csak a helyet foglalja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!