Milyen gyakran csináltok nagytakarítást? És olyankor pontosan mit is csináltok? És az ablakot milyen gyakran pucoljátok meg?
Évente egyszer. Függönymosás, szőnyeg alatti takarítás, szekrények tetejének letörlése (+ áttörlöm a szekrényeket prontóval), csillárok. Leszedjük a könyveket, leporoljuk, alattuk is letöröljük a szekrényt.
+ Évente kétszer át szoktam pakolni a szekrényeket (nyári-téli ruha váltás), olyankor ki is törlöm.
Ja, azt kihagytam, hogy ilyenkor áttöröljük az összes csempét is (wc, fürdő).
Más dolgokat hetente-kéthetente szoktam.
Soha. Minden takarításnál megcsinálok az alapdolgokon felül még egy vagy két dolgot. Például letörlöm az összes csempét, nem csak a kád és a mosdó körül, letörlöm az ajtókat, vagy egy-két szekrényt, vagy a lámpákat, vagy függönyt mosok.
Az ablakmosás nálam nagy mumus, mert mindig félek hogy kiesem, úgyhogy azt csak egy évben egyszer csinálom meg :S
Soha,mert mint már irta az egyik válaszoló,én is hol ezt hol azt megcsinálok plusszba.
egyszerre sosem mert csak elfáradok és utána 3 hétig nem lenne kedvem még mosogatni se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!