Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan fehéríthetem ki a...

Hogyan fehéríthetem ki a sötétkék farmeromat?

Figyelt kérdés
Ha tudtok pár tippet légyszi irjátok re részteletesen
2009. aug. 23. 21:47
 1/7 anonim válasza:
0%
Hányszor akarod ezt még megkérdezni? -.-"
2009. aug. 23. 21:52
 2/7 A kérdező kommentje:
amennyiszer nem valaszolnak
2009. aug. 23. 21:59
 3/7 anonim válasza:
7%

-.-" valószinűleg azért nem válaszol senki sem,mert nem tudják a választ. gyökér.

...amúgy meg előbb is gondolkozhattál volna, vehettél volna világosabb farmert. -.-

2009. aug. 23. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezt régen sokszor csináltuk, amikor nagy divat volt a "kőmosott" farmer, de csak Szabadkán lehetett normálisat kapni... :-]

Egy nagyobb méretű lavórba (legjobb a gyerekfürdető kiskád) teszel meleg vizet, ebbe fehérítő mosóport és ebbe önts Clorox folyékony mosószert.

A fehérítő mosópor lehet közönséges TOMI mosópor fehér ruhákhoz.

Ebbe a pezsgő elegybe szépen fektesd bele a farmert úgy, hogy lehetőleg mindenütt egyformán érje a mosószeres víz, ne lógjon ki sehol a vízből!!!

1-2 óránként érdemes megforgatni, újra lenyomkodni.

A farmer színe egyre világosabb lesz, minél hosszabb ideig hagyod a mosószerben! (Én csináltam már így magamnak fehér farmert is a kékből!)

Könnyebben megy a dolog, ha a farmer indigóval van megfestve, ez könnyen kifehéríthető. Ha mással festették, akkor lehet kicsit lassabb a reakció.

Kb. másnapra egészen ki fog jönni az eredeti sötétkék színe! :D

Utána automata mosógépben jó alaposan mosd át, öblítsd ki 5x.

2009. aug. 23. 22:49
 5/7 A kérdező kommentje:
gyökér az apád fasza
2009. aug. 24. 03:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is az a gyökér, meg az ilyen "értelmes" válaszadók.

A Cloroxos tippet én is köszönöm, mert mostanában nem kapok sehol normális világoskék gatyát.

2009. aug. 24. 08:39
 7/7 anonim válasza:
a sima Domestos is kifakítja. nem tudom, hogy teljesen fehérre-e, de alaposan kifehéríti. én zöld (!!) Domestost használtam, már negyed óra alatt hatott. beletettem egy lavórba a rövidnadrágot, engedtem rá némi vizet, s kissé kiemeltem, majd csorgattam rá a Domestosból, s kissé elkentem. szépen kifehérítette.
2014. márc. 19. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!