Összemostam egy fehér galléros felsőt véletlenül a színes ruhákkal. Csúnyán beszürkült a gallérja, mivel tudnám vissza kifehéríteni? Van rá mód? Maga a felső szürke, nem fehéríthetem.
Hát köszi a választ, de valami olyanra számítottam, ami kipróbált recept.
Szerinted hogyan klórozzam, ha egyszer a felső színes?? Tuti ráfolyik. Másik dolog, hogy nem kell kioktass, nem azért tettem fel a kérdést! Képzeld, használtam színfogót, és sz@rt sem ért, épp ezért lett szürke a gallér. Ennyit a színfogóról.
Kösz a választ. Olyan valaki írjon, aki járt már hasonlóan, és sikerült rendbehoznia valahogy. Sajnos a kedvenc blúzomról van szó, ami nem volt olcsó.:-( Köszönöm!
Utolsó hozzászólónak üzenem: Durung, sötét és láma vagy te, fiacskám, senki sem kért ilyen hozzászólást, ez nem válasz a kérdésemre!! Továbbmegyek: mi a jó fene közöd van hozzá, hogy kinek mit válaszolok?? Ez nem egy beszélgetős oldal, főleg nem beszólós!! Ezt vedd figyelembe, te tuskó!
Akkor írj valahová kommentet, ha tudsz segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!