A fürdőszobámban a fehér fuga egészen elszíneződött, bekoszolódott. Mivel fehéríthetem ki újra?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 15. 22:34
1/7 anonim válasza:
Kb. semmivel. Max. ha újrafugázod.
Fehér vagy világos színű fugát ilyen helyeken nem igazán szerencsés használni, mert nagy eséllyel bekoszolódik, aztán nem lesz olyan szép.
2/7 anonim válasza:
Sajnos az előző válaszolónak teljesen igaza van.Legközelebb használj szürke fugát.Lehet nem olyan szép,de nem is koszolódik be.
3/7 anonim válasza:
Viszont domestos és valami kefe csodákra képes. Nekem is fehér a fuga a világos csempéhez, szürkével eleve koszos hatása lenne. Nem lesz kis munka, nem lesz könnyű, de szép lesz :) Viszont próbáld ki egy kis helyen előtte, hogy segít-e. Ne dolgozz feleslegesen, ha mégis újra kell fugázni.
4/7 anonim válasza:
A "koszolódás" oka lehet egy penészfajta is, amelyik a párás levegőben könnyen szaporodik. Létezik olyan spray (pl. MOLTO Penészeltávolító 500 ml), amivel lefújva a fuga újra kifehéredik. Megpróbálhatod, hogy erős hypót viszel fel rá - nagyon óvatosan - kézi virágpermetező segítségével. Néha ez is segít.
5/7 anonim válasza:
Nekem a vízkőoldó vált be csak arra kell figyelni hogy csaka fugába menjem mert megmarhatja a követ!! Nagyon szupin kipezsgeti a koszt belőle :))
6/7 anonim válasza:
Én a Welldon szaniter tisztítót használom és gyönyörű lesz tőle.700 FT-ba kerül kb és sokáig elég.
7/7 anonim válasza:
nekem a súrolókrém (Cif pl) és a fém dörzsi szivacs vált be - a fugák mentén végigdörzsölöm és újra szép fehér lesz
fél óra alatt megvan és csak félévente kell megcsinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!