Nagyim vasalóját szeretném lecserélni karácsonyra. Milyet ajánlatok?
Fő szempontok:
könnyű legyen
ne lukacsos talpu, mert azt nem szereti (vizspriccelős funkciót és gőzölőt egyáltalán nem fogja használni)
könnyen kezelhető
Melyik talpbevonatot ajánljátok?
Ma már minden vasaló gőzölős meg vízspriccelős is.Viszont nem muszáj használni a gőzös meg a vizes funkciót.Én sem használom az enyémen hanem csak simán vasalok.
Milyen árban gondolkodsz?
10000Ft max
De egyszerüt szeretnék, ami fizikailag nem nehéz és kellemes a fogása.
A bevonatot sem tudom mi a jó... acél/alu/kerámia...?
a legtöbb vasaló szerintem könnyű ma már, mert elég vékony talppal készülnek, a felületük pedig bevonatos. pont a könnyű talp miatt gőzölősek, mert a gőz vagy a nehezebb talp segíti a simítást.
inox talp nem rozsdásodik, esetlegesen könnyebben tisztítható illetve polírozható ha sérülés éri. teflonos talp jól csúszik, nehezen ragad rá szennyeződés, szövetszál; gomboktól, zippzároktól, stb. sérül és kopik. öntöttvas talpak szerintem már nincsenek is, kerámia talp nehezen sérül jól csúszik.
de vásárláskor a gőzmennyiséggel nem kell foglalkoznod legalább.
talán nem árt valami talp tisztítót venni ha karcolható a talp, vagy a módoknak utánanézni, mert nagyi hátha valami régi bevált módszerrel megcsiszolja és tönkreteszi a talpat.
kezelése mindegyik könnyű-tekerősen állítható szokásos hőfokszabályzók,
Most ilyen van neki
Bosch TLB 4003
De teljesen leamortizálta. Nagyon nem lehet vele vasalni.
Onnan jött az ötlet, hogy a hétvégén segítettem nagytakarítani és a vasalásnál olyan dühös lettem a készülékre, hogy majdnem kidobtam az ablakon...
Az autómata kikapcsolás funkció mit takar a vasalónál?
Ha ottfelejtem a ruhán, akkor magától kikapcsol?
autómata kikapcsolást nem tudom, a linkelt vasaló adatlapján nem találtam róla semmit, csak mint funkciót sorolják fel az oldalon.kérdezd meg a boltban.
annyit tudok elképzelni, hogyha sokáig nem mozog a vasaló, akkor egy érzékelő kikapcsolja. de ettől még szerintem, kiégeti a ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!