Mi lehet a gőzölősvasalóm baja? Most kaptam Karácsonyra, de amikor gőzöl, időnként barnás vízet "köpköd". Moshatom újra a ruhát.
Figyelt kérdés
A régi vasalóm is ilyen volt, ezért kértem újat, de ez sem jobb. Mi lehet a baja? Belül rozsdásodik? Csapvizet is lehet beletenni, vagy ez a baj? Vigyük vissza a boltba?2010. jan. 17. 10:26
1/9 anonim válasza:
Nekem akkor csinált ilyet, amikor túl alacsony hőfokú állásban akartam gőzölögtetni vele. A talp hőmérséklet szabályzóját állítsd olyan hőfokra, hogy csak gőz jöjjön belőle. Az enyémen a 3-as állásnál jelzi a piktogramm, hogy lehet gőzölni is. Alatta "köpi a vizet".
2/9 anonim válasza:
Csapvizet ne tegyél bele,mert vízköves lesz,és azt nem lehet kitakarítani belőle,a vasalód tönkremegy.
3/9 anonim válasza:
Igen szerintem rozsdás bellül!Próbáld átmosni (gőzölni ecettel)
És ne csak vízzel vasalj, hanem desztilált (ioncserélt víz) vízzel, akkor nem fog hamar tönkremenni!
4/9 anonim válasza:
Az ecet a vasalót tönkre teheti! Én már megjártam egyszer.
5/9 anonim válasza:
Desztilált vizet használj, mert mint előttem is írták a csapi víz belevízkövesedik.Soha nem szabad benne hagyni vizet, mindig gőzöld ki.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Erre az van írva, hogy csapvízzel is lehet használni. Csak azt nem értem, hogy már az első használatkor is ilyen sárgás-barnás víz hogy jöhet belöle?
A hőmérséklete fel van 3-ra tekerve és a gőz is csak 1-es, nem 2-es és még így is.
Hétfőn felhívom a boltot, szerintem visszavisszük, remélem erre is szól a garancia.
2010. jan. 17. 13:46
7/9 anonim válasza:
nekem is van ilyen, és a vízkőre tippeltem.
van háztartási gépbe való vízkövetlenítő, esetleg azzal lehetne próbálkozni...
8/9 A kérdező kommentje:
De zsír új, még nem lehet vízköves!
2010. jan. 18. 17:11
9/9 A kérdező kommentje:
Kaptam egy csere szelvényt, kíváncsi leszek, hogy amit majd elhozok, az jó lesz-e.
2010. jan. 20. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!