Kitakarítottam, de karácsonyig még sokszor fogok. Ha olyasmire gondolsz, mint ablakpucolás, függönymosás, hűtő leengedés, belső ajtók lemosása, szobanövények lemosása, konyhaszekrény letisztítás, satöbbi, no, ezeknek úgy kb. 20 %-a még hátravan.
2009. dec. 11. 23:54
2/7 anonim válasza:
Igen, már kimostam a függönyöket,lemostam a konyhabutorokat, a szobabutorokat is és a csempéket is,ajtókat,ablakokat,akkor pórszivoztam is meg ágynemüt mostam de azt még a jövöhéten ugyis megismétlem (pórszivozás,ágynemü kimosás:)
2009. dec. 12. 00:56
3/7 anonim válasza:
Nem takarítok, csak annyit amit máskor is.
2009. dec. 12. 01:20
4/7 anonim válasza:
Én nem értem, hogy miért ilyen nagy kunszt!
Máskor is szoktam takarítani, nem csak akkor pucolom az ablakot, ha ünnep van... Szóval én nem csinálok nagy ügyet...
2009. dec. 12. 06:45
5/7 anonim válasza:
Nálunk sem különlegesebb a takarítás ilyenkor mint az év többi részében. Hozzáteszem, nálunk eleve gyakoribb és komolyabb a takarítás, mert mindnyájan allergiásak vagyunk.
Ilyen takarítási őrület mellett fel sem tűnik, hogy valamilyen ünnep közeledik, elég a szokásainkat követnünk :)
2009. dec. 12. 08:34
6/7 anonim válasza:
Nálam sincs "ünnep előtti" takarítási őrület. Pici babám van, porszívózás minden nap muszáj, nem csak a kosz, de a szétszórt morzsák, satöbbik miatt is, utána a felmosás meg már szinte kínálja magát, mert ilyenkor nincs semmi a földön és 5 perc alatt kész :) Más kérdés, hogy mi van 10perccel később ugyanott :) Ajtók, ilyesmik... folyamatos a pucolás, de mindig van olyan, hogy valamelyiket pici kéznyomok tarkítják :) Ettől többet nem is nagyon tudnék kiszorítani az időmből, inkább játszom egyet vagy táncolunk a babával :D A karácsonyt a szüleimnél töltjük, édesanyám már egy hónapja aggódik, hogy jajj csak készen legyen minden. Neki hozzátartozik ez is az ünnepváráshoz, és nagyon aranyosan csinálja, olyan mint egy kis angyalka vaníliás cukorral a kezében :)
2009. dec. 12. 09:28
7/7 anonim válasza:
Még nem.De én szeretem ezt a nagytakaritást.
Ilyenkor szelektálok is ,kidobom a felesleges dolgokat .
Minden a helyére kerül,kis átrendezés is belefér .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!