Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen mosógép márkát ill....

Milyen mosógép márkát ill. típust ajánlanál?

Figyelt kérdés

Whirpool nem jött be. Megnyiffant a centrifuga lengéscsillapítása 10 év alatt.

3 farmert vagy 3 nagyobb törülközőt nem tud kicentrizni.

2012. nov. 15. 11:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Miele a király
2012. nov. 15. 11:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A Hajdú Minimatt! 26 éve működik !

A Whirpool is 10 éve megy, és semmi baja nem volt eddig, csak a szűrő dugult el.

10 év hibátlanul az jó eredmény

Manapság a gépek a garancia időre vannak kalibrálva, különben miként teljesítené a gyár a fejlődést?

2012. nov. 15. 12:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Olyat kell venni, ami olcsó és hosszú rá a garancia. Azután ha meghibásod, könnyű szívvel veszel egy másikat.
2012. nov. 15. 12:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Valami nagyobb nevű márkát.

Egyébként nekünk is whirpoolunk van szintén megvan már 10 éve ez nagyon hosszu életkor mosógépnél ne nagyon várj hosszabb életűeket.

Régi Ndk-s gépek addig mentek amig meg nem ette a rozsda ezek a modern gépeket nem olyan hosszú időre tervezik

2012. nov. 15. 13:10
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

Indesitem van és tökéletesen működik :) Semmi baja nem volt az elmúlt 8 évbe.Most cserélve lesz mert 5kg-os és az már kevés 4 főre,de ismét indesitet veszek.

Mondjuk kinézetre a samsungok jobban tetszenek,de nagyon sok negatív véleményt olvastam az olyan háztartási gépekről.

2012. nov. 15. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekünk nagymamámnak felültöltős whirlpool van, anyámnak is, már a 2., pedig az első sem romlott el, csak a teteje 6 év alatt szétrohadt. Nekem is Whirlpool van, a típusa Adventage 400, kb 15 éves, ha nem több, elöltöltős, a szomszédom ki akarta dobni, mert elszakadt a dob és a mosógép oldala közötti gumi, azt megragasztottam bicigligumival, és április óta használom, teljesen jó, csendes, csak sajnos 400 fordulatos, ezért centrizés után is vizesek maradnak a ruhák. A márkát ajánlom, de legalább 800-1000 fordulatost vegyél. Az előzőm NDK autómata mosógép volt, centrifugázáskor mindig le kellett fogni, mert elugrált + remegett tőle az egész ház.
2012. nov. 15. 15:11
 7/11 anonim ***** válasza:

AEG

11 éve van meg, nem volt még soha semmi baja.

Ha egyszer tönkre megy véletlen, akkor is csakis ilyet veszek újra.

2012. nov. 15. 21:40
 8/11 A kérdező kommentje:

a régi Hajdú mosógép már talán legenda. 20 évig megy és nincs baja. Lehet hogy ezért nem megy jól a Hajdúnak. :)

Egyébként a Whirpoolom még bírná csak a centrifuga csillapítása ment ki. De már nem éri meg megcsináltatni. Én azért 10 évnél többet várok el egy mosógéptől.

2012. nov. 16. 08:39
 9/11 A kérdező kommentje:
A Miele-nek sajnos olyan ára van amiből 4et veszek :(
2012. nov. 16. 08:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Hajdóból az újak is vajon olyan strapabírók?
2012. nov. 16. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!