Milyen mosógép márkát ill. típust ajánlanál?
Whirpool nem jött be. Megnyiffant a centrifuga lengéscsillapítása 10 év alatt.
3 farmert vagy 3 nagyobb törülközőt nem tud kicentrizni.
A Hajdú Minimatt! 26 éve működik !
A Whirpool is 10 éve megy, és semmi baja nem volt eddig, csak a szűrő dugult el.
10 év hibátlanul az jó eredmény
Manapság a gépek a garancia időre vannak kalibrálva, különben miként teljesítené a gyár a fejlődést?
Valami nagyobb nevű márkát.
Egyébként nekünk is whirpoolunk van szintén megvan már 10 éve ez nagyon hosszu életkor mosógépnél ne nagyon várj hosszabb életűeket.
Régi Ndk-s gépek addig mentek amig meg nem ette a rozsda ezek a modern gépeket nem olyan hosszú időre tervezik
Indesitem van és tökéletesen működik :) Semmi baja nem volt az elmúlt 8 évbe.Most cserélve lesz mert 5kg-os és az már kevés 4 főre,de ismét indesitet veszek.
Mondjuk kinézetre a samsungok jobban tetszenek,de nagyon sok negatív véleményt olvastam az olyan háztartási gépekről.
AEG
11 éve van meg, nem volt még soha semmi baja.
Ha egyszer tönkre megy véletlen, akkor is csakis ilyet veszek újra.
a régi Hajdú mosógép már talán legenda. 20 évig megy és nincs baja. Lehet hogy ezért nem megy jól a Hajdúnak. :)
Egyébként a Whirpoolom még bírná csak a centrifuga csillapítása ment ki. De már nem éri meg megcsináltatni. Én azért 10 évnél többet várok el egy mosógéptől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!