A faszén brikett elégetése után miért marad homok? A hus is ehetetlen, csupa homok.
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 10:14
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem homok, hanem hamu. A hús hogy kerül oda? Te a parázsra direkt ráteszed? Az ugy nem lesz soha ehetö, a húst a parázs föle egy rácsra kell renni - a hamu meg nem fog oda felsétálni.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem a hamuba tettem a húst,hanem rácsra.De néha kellett egy kis plussz levegővel serkenteni az égést,mert alig akart átizzani a brikett.Ekkor kerülhetett rá a húsra a homok.
Amúgy a hamu nem korcog az ember foga alatt!!!!A hamut és a folyami homokot megtudom különböztetni egymástól.Főleg hogy 2,5 Kg "faszén-brikett" csomagból a parázs elhamvadása után ,ma reggelre kb.60-70 dkg folyami homok maradt.
2009. aug. 14. 13:33
3/4 anonim válasza:
Ha máskor sütsz előbb egy fél órát égesd a faszenet mielőtt ráteszed a husit!Akkor nem kell fújogatni mert addigra teljesen átizzik!A homok nemtudom miért van, én sosem figyeltem mi marad utána!De legközelebb tuti megnézem!
4/4 anonim válasza:
Ne brikettet, hanem sima faszenet vegyél, az sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!