Miért pattog, ég a lábas a gázon?
Figyelt kérdés
Ennyire ócska lenne? Mikor ráteszem a tűzhelyre az edényt elkezd pattogni, égett szaga lesz és olyan mintha ráégett volna valami. De csak pár percig utána semmi baja és benne az ételnek sincs fura íze.2012. nov. 10. 08:19
1/4 anonim válasza:
Mert vizes vagy zsíros a lábas alja. Főzés előtt jól mosogasd át, és vizesen ne tedd a tűzre.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk én nem használat előtt, hanem használat után szoktam alaposan elmosni, és ha még nem is törölgetem, a következő használatig biztosan alaposan meg is szárad. Amikor legközelebb szükségem van rá, csak előveszem, és már akár tehetem is a tűzre. Nem pattog, nincs égett szag, minden tökéletes.
Próbáld meg te is!
3/4 anonim válasza:
Valami van az alján, víz, olaj vagy zsír.
4/4 A kérdező kommentje:
Vadi új volt mindegyik lábas és már az első használatkor ez volt...
De köszönöm, jól átmosom őket azért.
2012. nov. 10. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!