A felültöltős mosógépem adagolójából nagyon gyakran nem jön ki a mosószer, sőt még a víz is megáll felette. Mitől lehet ez? Ha meg kézimosásra állítom, a ruhák mindig tele vannak mosószer darabokkal. Hm?
Szia! Huhh én is megszenvedtem ezzel a priblémával, iszonyat csúny volt, az alig 1,5 éve használt gépemnek az adagolói.
Pár hetes sikerült nagyon szépen kitisztítanom, igaz még apárom is segített. :-)
Több módszert is használtam.
- szétszedtem darabokra amennyire csak lehet
- rossz fogkefével, dróttal, víz sugárral nyomattam a vizet, és piszkáltam ki a cuccot
- ragtam bele hideg zsíroldót
- domestotst
- penész ölőt
majd végül a párom a kerti slaggal elég jól kicsapatta, és egy hosszú dróttal is belenyúlt, amivel sikerült neki
már majdnem 100% an szép lett!
én mostmár minden mosás után lepattintom a gépről, és sima vízzel kicsapatom, hogy ne maradjon benne mosópor darab, és öblítő sem
remélem sikerülni fog majd neked is :)))))
nekem whirpool felültöltős van,de nem lehet levenni a mosószer adagolót
sajnos már olyan piszkos,hogy nem látom,mennyi öblítő kell bele.de sikerült kitapasztalnom.hogy tudnám azt kitisztítani. havonta át szoktam mosni 90 fokos vízzel ecettel,de az sem segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!