Felültöltös whirpool mosógépem adagolójábol nem jön ki a mosószer?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 10:31
1/6 anonim válasza:
Nekem sem! én már a dobba teszem. Jó ég! lehet, ezért nem mos rendesen? megfogtál..
2/6 anonim válasza:
Nálunk sem.
Pedig már próbáltam mindent.
Én is a ruhára teszem plusz folyékony mszert is teszek a tárolóba.
Néha az öblitőrész (ritkán) is bedugul de azt ki lehet legalább tisztitani :-)
3/6 anonim válasza:
Nálam is ez volt a gond!
De nekem a vizet sem akarta rendesen nagy nyomással beszívni.A párom szétszedte a hátulját,ahol a beömlő cső megy a gépbe,kicsit kitisztította és most tökéletes.
Kijön a mosószer is és az öblítő is.
4/6 anonim válasza:
Nekünk ugyanez volt. Kitisztítottam, utána:
- csak kb. fele annyi mosóport tettünk bele mint előtte
- az öblítőből kitöltöttünk egy fél kupaknyit, MELEG vízzel felhúztuk egészre és úgy öntöttük bele
Attól fogva nem volt gond.
5/6 anonim válasza:
A szomszédomnak is volt ilyen gondja,én kivettem a mosóportartályt,és jól kimostam,majd visszatettem. utána megjavult.
6/6 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt a gond a felültöltőssel.. Teljesen kitisztítottam az adagolót, és utána csak folyékony mosószert hazsnáltam, úgy működött rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!