Lehet minden takarítást élvezni, csak rá kell hangolódni, jól kell felfogni? De hogyan?
Figyelt kérdés
Van hogy szeretek csinálni ezt,azt pl. modogatni,de van hogy úgy érzem nincs erőm és hogy hiába csinálom meg mindjárt úgy is kupi lessz. ilyenkor nem tudom felfogni hogy örömmel csináljam meg meg kedvel.2009. aug. 5. 23:30
1/6 anonim válasza:
én zenét kapcsolok be ha takarítanom kell vagy főzni:D énekelek közben:D
2/6 anonim válasza:
levegőt is kell venni, hiába vettél az imént
3/6 anonim válasza:
Ja,... ja... :D
Én meg a rádiót szoktam bekapcsolni : amíg hallgatom a műsort, addig észrevétlenül megcsinálom, amit amúgy utálok (pl.mosogatás, vasalás, takarítás)... :]
4/6 anonim válasza:
Igen a pakolgatást ha sokat végzed és folyamatosan, akkor rend van, de, ha kimarad, akkor hatalmas kupi.
Magyarán csak a hiánya vehető észre, de az nagyon hamar.
Gyakorlatilag egy kitakarított lakás levegője is más lesz.Gondolj a végeredményre, én is baromian unom csinálni.
5/6 anonim válasza:
en imadok takaritani ...most hetvegere is ezt terveztem es mar egesz heten erre vartam, imadom ikor tiszta a lakas ...tenyleg hogy mas a levego is ...en is mindig zenet kapcsolok jo hangosra ...es van meg egy dolog ...azelott valo nap mindig vasarolok valami uj dolgot a lakasba ( pl, valami uj disztargyat , egy uj abroszt vagy egy cserepes viragot ) es azt csak akkor teszem ki ha mar minden kesz es akkor ugy orulok neki ...probaljatok ki
6/6 anonim válasza:
Zenét hallgatsz, dúdolsz gondolkodsz. Esetleeg ritmusosan csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!