Van még rajtam kívül, aki utál főzni?
Annyira unom, hogy egyes nők sztárolják a főzést. Mi benne a jó? Én még semmi élvezetet soha nem találtam benne. Hagymát vágni jó? Krumplit pucolni jó? Húst vagdosni jó?
Szerintem az szeret főzni, akinek nem muszáj. Aki csak akkor főz, ha kedve szottyan rá. Nem kényszerből főz, mert enni kell adnia a gyerkőceinek. Vélemény?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Újra a 15.51-es vagyok.Eszembe jutott még néhány ötlet.
Veszek egy egész,2 kiló körüli tarját.Otthon kicsontozom,a csontot valamilyen zöldséglevesbe főzöm.A húst vagy felszeletelem és úgy sütöm meg,és utána szeletekben fagyasztom le.
Vagy egészben sütöm meg.Ebben az esetben este a húst bedörzsölöm sóval,fokhagymával letakarom és mésnapig hagyom a hűtőben.Reggel egy tepsit kizsírozok,a húst is jól bezsírozom,öntök alá 1 pohár vizet,teszek hozzá 10-12 szem borókabogyót,és ha van 2-3 savanyú almát egészben.Letekerom és közepes hőfokon megsütöm.Ha már jól átsült,magasabb hőfokon megpirítom a tetejét.Ha kihült,
felszeletelem és lefagyasztom.
A másik ötlet: ha csak egy adagnyi étel marad,azt is lefagyasztom.Amikor összejön néhány adag maradék,és jönnek az unokák,választhatnak.Nagyon élvezik,hogy válogathatnak a kajából.Ilyenkor az ételt feljavítom tejföllel,ketchuppal,mustárral stb.
Én kész maszatokat nem veszek,mert nem szeretem a benne lévő tartósítószereket sem,és nem is sok időt spórolok meg velük.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
nálam ez kedv kérdése. Van hogy szeretem, vagy hogy utálom. Bár inkább a főzés utáni dolgokat utálom, elmosogatni, elpakolni, letörölni a tűzhelyt és környékét...
Nem mintha nagy főzőtündér lennék, néhány kaját már profin tudok, de pl. a főzelékkel mindig bajban vagyok... párszor próbáltam borzalmas lett, kukában landolt. Na az ilyet is utálom ha nem sikerül és ehetetlen, mert idő és pénzpocsékolás. Étteremre nem fussa minden nap.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Figyuka, én nem szeretek főzni, de azért arról szó nincs, hogy ne tudnám magam rávenni erre a tevékenységre! Azt is megcsinálja az ember, amit kevésbé szeret, nem gondolod? Csak kevesebb kedvvel!
Engem csak az érdekelt, hogy más is érez-e így, és jó érzés tudni, hogy nem vagyok egyedül!!!
Van, aki pl. mosogatni utál. Attól még megcsinálja!!
Járjon étterembe az, akinek sok a pénze!
Ha nagyon gazdag lennék, akkor se járnék étterembe minden nap!! Többet, mint most (most 0), de nem minden nap!! Vágod??
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!