Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Van még rajtam kívül, aki...

Van még rajtam kívül, aki utál főzni?

Figyelt kérdés

Annyira unom, hogy egyes nők sztárolják a főzést. Mi benne a jó? Én még semmi élvezetet soha nem találtam benne. Hagymát vágni jó? Krumplit pucolni jó? Húst vagdosni jó?

Szerintem az szeret főzni, akinek nem muszáj. Aki csak akkor főz, ha kedve szottyan rá. Nem kényszerből főz, mert enni kell adnia a gyerkőceinek. Vélemény?

2009. aug. 5. 15:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem változó!Van hogy szeretek ha új sütőt kapok,vagy valamit amiben megcsinálom kiprobálom milyen benne főzni vagy ha nagyon éhes vagyok valamire akkor azt örömmel egyépként nem de nem is utálok.
2009. aug. 5. 20:47
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Újra a 15.51-es vagyok.Eszembe jutott még néhány ötlet.

Veszek egy egész,2 kiló körüli tarját.Otthon kicsontozom,a csontot valamilyen zöldséglevesbe főzöm.A húst vagy felszeletelem és úgy sütöm meg,és utána szeletekben fagyasztom le.

Vagy egészben sütöm meg.Ebben az esetben este a húst bedörzsölöm sóval,fokhagymával letakarom és mésnapig hagyom a hűtőben.Reggel egy tepsit kizsírozok,a húst is jól bezsírozom,öntök alá 1 pohár vizet,teszek hozzá 10-12 szem borókabogyót,és ha van 2-3 savanyú almát egészben.Letekerom és közepes hőfokon megsütöm.Ha már jól átsült,magasabb hőfokon megpirítom a tetejét.Ha kihült,

felszeletelem és lefagyasztom.

A másik ötlet: ha csak egy adagnyi étel marad,azt is lefagyasztom.Amikor összejön néhány adag maradék,és jönnek az unokák,választhatnak.Nagyon élvezik,hogy válogathatnak a kajából.Ilyenkor az ételt feljavítom tejföllel,ketchuppal,mustárral stb.

Én kész maszatokat nem veszek,mert nem szeretem a benne lévő tartósítószereket sem,és nem is sok időt spórolok meg velük.

2009. aug. 5. 21:12
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

nálam ez kedv kérdése. Van hogy szeretem, vagy hogy utálom. Bár inkább a főzés utáni dolgokat utálom, elmosogatni, elpakolni, letörölni a tűzhelyt és környékét...

Nem mintha nagy főzőtündér lennék, néhány kaját már profin tudok, de pl. a főzelékkel mindig bajban vagyok... párszor próbáltam borzalmas lett, kukában landolt. Na az ilyet is utálom ha nem sikerül és ehetetlen, mert idő és pénzpocsékolás. Étteremre nem fussa minden nap.

2009. aug. 5. 21:13
 24/29 anonim ***** válasza:
74%
A kechup az nem egy tartosito szeres maszat? Még a mustàrt meg értem hogy kell, de kechupot lehet helyetesiteni, paradicsommal, kis idö ràforditàssal sokkal finomabb az étel, mint kechuppal! Azt én pl. soha nem veszek! Paradicsom, so, bors, kajàtol függöen, fokhagyma, zeller levél, petrezselyem levél, hagyma esetleg! Azt kész!
2009. aug. 6. 08:45
 25/29 anonim válasza:
26%
Aki utál főzni és nem tudja magát erre a tevékenységre ráhangolni,járjon étterembe étkezni családjával együtt.Meglátnám,hány napig tart a jövedelme...!
2009. aug. 6. 10:18
 26/29 A kérdező kommentje:

Figyuka, én nem szeretek főzni, de azért arról szó nincs, hogy ne tudnám magam rávenni erre a tevékenységre! Azt is megcsinálja az ember, amit kevésbé szeret, nem gondolod? Csak kevesebb kedvvel!

Engem csak az érdekelt, hogy más is érez-e így, és jó érzés tudni, hogy nem vagyok egyedül!!!

Van, aki pl. mosogatni utál. Attól még megcsinálja!!

Járjon étterembe az, akinek sok a pénze!

Ha nagyon gazdag lennék, akkor se járnék étterembe minden nap!! Többet, mint most (most 0), de nem minden nap!! Vágod??

2009. aug. 6. 12:50
 27/29 anonim válasza:
100%
Énis utálok!!!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 6. 13:26
 28/29 A kérdező kommentje:
Helyes!
2009. aug. 6. 13:54
 29/29 anonim ***** válasza:
Esetleg időnként lehet kaját rendelni, vagy befizetni valahova tartósan, akkor hétköznap megoldva. Feltéve, hogy nem túl picik a gyerekek.
2009. dec. 28. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!