Mi a véleményetek arról ha egy fiú mosogat?
Figyelt kérdés
Lányok, bejön nektek esetleg?(: vagy milyen érzés látni egy férfit ahogy mosogat?:P2009. aug. 5. 13:45
22/27 anonim válasza:
Az én férjem imád mosogatni. Én meg persze örülök ennek.
Egyébként nagyon jó érzés, hogy ő is kiveszi a részét az itthoni munkából és bármi mást is szívesen megcsinál.
Nincs okom panaszra!
24/27 anonim válasza:
ez de hülye kérdés... neked milyen érzés látni,ha egy lány krumplit pucol? bejön neked :D:D
25/27 anonim válasza:
Egyet értek az előttem íróval. Szerintem ez teljesen mindennapos dolog, mint pl a fogmosás.
Én is fiú vagyok és szoktam mosogatni, hogy ne lepjenek el a koszos tányérok, de ennek nem tulajdonítok semmi különlegességet.
26/27 dóriyyi válasza:
Szerintem ne cikizd!
Biztos csak segíteni szeretne!
Inkább dicsérd meg! Ha elősször kicsit fura is Biztos cuki lehet!
Boldog karácsonyt!( lehet majd mi mosogatni):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!