Mi a véleményetek arról ha egy fiú mosogat?
Ne bántsd a 15:26-os apját! Ő nem balek, hanem rendes férj. Én is ismertem ilyen apukát, de tény, hogy marha ritka az ilyen! És ez a férfiakat minősíti!
Bár az is igaz, hogy a nők rontják el őket azzal, hogy elkényeztetik őket.
Hagyjuk őket kibontakozni!
Nem kell helyettük is dolgoznunk! Tisztázzuk, ki mit vállal! Ne az legyen a kérdés, hogy vállal-e házimunkát a férfi vagy nem, hanem az, hogy mit csinál.
Én azt szoktam kérdezni a páromtól pl., hogy inkább főz vagy mosogat. Tehát nem cseszegetem, hogy nem csinál semmit, hanem neki szegezem a kérdést. Így érzi, hogy neki is kell vállalnia valamit. Ez nálam bevált.
19:26-os! Ez egy édes történet!
Ne bánd! Legalább jó férj vagy!
Te nagyon ostoba vagy!
Biztosan pasi vagy! Ha nem, akkor még nagyobb szégyen, hogy a férfiak s.ggét nyalod!
AZ, HA EGY FÉRFI HÁZIMUNKÁT VÉGEZ, AZ NEM AZ Ő KIHASZNÁLÁSA, HANEM CSAK KIVESZI A RÉSZÉT A HÁZIMUNKÁBÓL. TELJESEN TERMÉSZETES DOLOG. MINDEN FÉRFINEK ÍGY KÉNE...
Nem találtam egy jogszabályt sem arról, hogy minden egyes házimunkát a nőnek kellene végeznie.
Nem tudhatod a hátteret, lehet, hogy a nő is dolgozik, akkor meg már teljesen természetes, hogy az otthoni munkákat is felezik. Ugye?
Minden családban így kellene lennie, ha belegondolsz...
NEM?????
Szomorú, hogy ez nem így van!!!
Gondolkodj el ezen egy picit, mielőtt okoskodsz!!!
Szerintem semmi kivetnivaló nincs benne. Mielőtt megismertem a páromat, már évek óta egyedül lakott és minden házimunkát maga csinált.
A mai napig mindent közösen csinálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!