Férfiing vasalás szokásos ideje?
Egy ingem kivasalása nekem kb. percbe telik. Ez normális idő, vagy lehet sokkal gyorsabban is szépre vasalni? Mik a trükkök?
Normál pamutingről beszélek, nem a műszálas meg vasaláskönnyített dolgokról.

Kb hány? Végül épp ezt nem írtad le...
Nekem amúgy 2 perc, de én nő vagyok és elég gyakorlott.
Hű, de ügyes vagyok, tényleg kimaradt a szövegből a szintidőm. De jobb is így, mert a 2 perc után már nem merem leírni, hogy nekem mennyi kell hozzá. :)
De ez a két perc tényleg komoly???

Ne viccelj már... Mindjárt megkérdezem a páromat, h neki mennyi ideig tart a saját ingét kivasalni férfiként. Biztos nem ennyi... De én, aki minden hétvégén másfél órát vasalok, már eléggé belejöttem.
Én mindenképp csak gratulálni tudok, h férfiként inget vasalsz magadra, még ha fél óráig tart is!
Egyébként érdekel, h mennyi idő alatt készül el, komolyan.

Két hatékonyság növelő tipp:
- lehető legszélesebb vasalódeszka
- kiváló, nagy teljesítményű gőzölős vasaló

ahogy én szoktam:
-teregetés előtt alaposan rázd ki a ruhát, hogy ne legyenek óriási ráncok meg gyűrődések rajta már vizesen
-vállfán szárítsd
-vasaláskor kezdd az ujjakkal
-utána az egyik rész elől, majd folyamatosan arréb csúsztatva a háton végig, majd a másik rész elől
-végül a hátbevarrás és gallér
ha jól kirázod teregetéskor, 2-3 percnél tényleg nem vesz több időt igénybe:)
Köszönöm a tanácsokat!
A mai két legjobb eredményem 4:27 és 4:29, ez sokkal jobb a korábbinál, amit még mindig nem merek leírni, hogy mennyi volt.
Látható, hogy a két percre még sokat kell gyúrnom, az elképesztő teljesítmény, gratulálok annak, aki ilyenre képes!

Párom (ő a férfi),magának vasal mindent.
Ing kb 6-8 perc.De egy sima pólót is 3-4 percig vasalgat.
(nyugtasson a gondolat,nő léttemre én nem vasalok.Kb 3 ruhám van ami vasalós,azt párom kivasalja,egyébként ruhavásárláskor nézem hogy mit nem kell vasalni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!