Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Férfiing vasalás szokásos ideje?

Férfiing vasalás szokásos ideje?

Figyelt kérdés

Egy ingem kivasalása nekem kb. percbe telik. Ez normális idő, vagy lehet sokkal gyorsabban is szépre vasalni? Mik a trükkök?

Normál pamutingről beszélek, nem a műszálas meg vasaláskönnyített dolgokról.

2012. okt. 6. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Kb hány? Végül épp ezt nem írtad le...

Nekem amúgy 2 perc, de én nő vagyok és elég gyakorlott.

2012. okt. 6. 17:28
 2/8 A kérdező kommentje:

Hű, de ügyes vagyok, tényleg kimaradt a szövegből a szintidőm. De jobb is így, mert a 2 perc után már nem merem leírni, hogy nekem mennyi kell hozzá. :)

De ez a két perc tényleg komoly???

2012. okt. 6. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Ne viccelj már... Mindjárt megkérdezem a páromat, h neki mennyi ideig tart a saját ingét kivasalni férfiként. Biztos nem ennyi... De én, aki minden hétvégén másfél órát vasalok, már eléggé belejöttem.

Én mindenképp csak gratulálni tudok, h férfiként inget vasalsz magadra, még ha fél óráig tart is!

Egyébként érdekel, h mennyi idő alatt készül el, komolyan.

2012. okt. 6. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Két hatékonyság növelő tipp:

- lehető legszélesebb vasalódeszka

- kiváló, nagy teljesítményű gőzölős vasaló

2012. okt. 6. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan 3-4 perc alatt van kész.
2012. okt. 6. 18:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ahogy én szoktam:

-teregetés előtt alaposan rázd ki a ruhát, hogy ne legyenek óriási ráncok meg gyűrődések rajta már vizesen

-vállfán szárítsd

-vasaláskor kezdd az ujjakkal

-utána az egyik rész elől, majd folyamatosan arréb csúsztatva a háton végig, majd a másik rész elől

-végül a hátbevarrás és gallér

ha jól kirázod teregetéskor, 2-3 percnél tényleg nem vesz több időt igénybe:)

2012. okt. 6. 19:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

A mai két legjobb eredményem 4:27 és 4:29, ez sokkal jobb a korábbinál, amit még mindig nem merek leírni, hogy mennyi volt.

Látható, hogy a két percre még sokat kell gyúrnom, az elképesztő teljesítmény, gratulálok annak, aki ilyenre képes!

2012. okt. 7. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
31%

Párom (ő a férfi),magának vasal mindent.

Ing kb 6-8 perc.De egy sima pólót is 3-4 percig vasalgat.

(nyugtasson a gondolat,nő léttemre én nem vasalok.Kb 3 ruhám van ami vasalós,azt párom kivasalja,egyébként ruhavásárláskor nézem hogy mit nem kell vasalni...)

2012. okt. 8. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!