Valaki ért a vasaláshoz? (KÉP)
Figyelt kérdés
Egy egész órája küzdök vele, hogy kinyissam (ez nagyon sok idő egy vasalódeszka felállítására!)
Teljesen új, alig egy órája vettem ki a csomagolásából.
Szóval középen van az a kis pöcök,ami semmi hatására nem jön fel, feszegetni nem lehet, mert elkezd recsegni
Az a kar meg fogalmam sincs,hogy mire való, de ott van, szóval biztos van valami szerepe.
Előre is köszi.
2012. aug. 5. 16:21
1/6 anonim válasza:
Próbáld meg úgy kinyitni, hogy a lábai egy X-et alkossanak és az egyik oldalt be kéne akasztani valahova, a kallantyúval meg szerintem a magasságát lehet állítani azért van két oldalt a sínpár.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ez logikus lenne, de az a pöcök fogja a lábat, így nem tudom kihúzni X-re. Meg sem mozdul.
2012. aug. 5. 16:57
3/6 anonim válasza:
Nincs valami papír hozzá, képpel ami mutatná, hogy kell kinyitni? Ugyan az vagyok.
4/6 A kérdező kommentje:
Volt egy papír hozzá, de nincs rajta semmi hasznos infó. Holnap egyenesen vissza viszem oda ahol vettem, az gáz, hogy kb 3 hónapja vettem?
2012. aug. 5. 18:26
5/6 A kérdező kommentje:
Sikerült! A kallantyúval kellett kicsit játszani és utána már a pöcök is elengedte a lábat :)
2012. aug. 6. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!