S. O. S. mit tegyek? Mostam és az áram elment?
Ha az áram ment el, akkor a gép megáll, nem tud "lejárni"!
Ha visszajön az áram akkor ugyanott fogja fojtatni a programot ahol leállt. Meg kell várni, hogy visszajöjjön az áram, hogy be tudja fejezni! Addig ne csinálj semmit vele.
a gép külön áramkörön van? vagy laptop...mindegy :D
Biztos, hogy elment s nem levágta az automatát?
Amúgy sztem is várd meg h visszajöjjön és akkor ,megy tovább a progi vagy csinálsz vele valamit.
Simán folytatja a mosást és kész. Én ki is szoktam kapcsolni mosás közben, ha zuhanyzok, mert átfolyós melegítő és nincs meleg víz, ha működik a mosógép közben. Az órát azért nézd meg mert így várhatod, h lesz áramod.
A mosógép nagy fogyasztó, lehet, hogy túlterhelted az áramkört, ha valami mást is beindítottál. 2000w/220v=9 Amper, 16 Amperes biztosítékok vannak, néhol 15-ös, változó. Ehhez ha indítasz egy 1600 wattos porszívót, akkor az már 7.3 Amper, összesen 16.3 és meg is van, miért lett áramszünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!