Használsz öblítőt?
még jó :D
Lenort használok azt szeretem.
Én is áttértem az ecetre, mert nem találok olyan öblítőt, aminek ne idegesítene a szaga.
A törülközőket viszont már régóta nem öblítőzöm, mert olyanok voltak tőle, mintha zsírosak lennének, nem itták rendesen a vizet.
Igen, a törölközőket én is régóta nem öblítőzőm, szintén tapasztaltam, hogy azóta sokkal jobban szívják a nedvességet. Sőt, mintha a használat során nem is büdösödnének be. Idáig néhány napos használat után, legalábbis a kéztörlő törölközőt cserélni kellett, már annyi idő után bebüdösödött, pedig fel van akasztva olyan helyre, hogy tud száradni. Mióta nem használok hozzájuk öblítőt, azóta nincs ilyen probléma.
Bocs, nem térítésként szántam a kérdést, ezt csak leírtam a hasonlót íróknak, mint saját tapasztalat.
Jelenleg valójában a ruhák puhaságára és illattartására vagyok kíváncsi öblítő nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!