Szárító gép vásárlás?
Nekünk van szárítógépünk, Electorlux. Tavaly vásároltuk, mivel nálunk állandóan bepenészedik a lakás a sok mosástól (még ha szellőztetünk sokat akkor is) mivel szélső lakás vagyunk.
A lényeg. A kategóriás, szuper gép, még is sokat eszik. Szóval nagyon hideg időszakokban, nagyon végszükség esetén használjuk. De szuper. Bár a ruhák sajnos nem illatosak, sőt, de az a "gép szag" elillan hamar, ha meg nem erős fokozaton használjuk, akkor van, hogy kicsit nyirkos marad, főként a vastagabb dolgok, mint pulcsik, paplan stb
Ami viszont szuper,hogy eszméletlen szabadságot ad. Ha téli időszakban a gyermekeim betegek (ilyenkor sajnos sokszor előfordul, hogy alul v felül sürgősséggel távozik nekik valami, ami az egész ágyra kiterjed) szuper jól jön, hogy fogom az egész ágynemű garnitúrát, be a mosógépbe, utána be a szárító gépbe, és pikk-pakk kinn a friss tiszta ruha-ágynemű stb. Nem gyűri nagyon a ruhákat. Valamiért nem. Szóval ajánlani tudom, nagyon szeretjük, de igazából, bármilyet is veszel, sokat fogyasztanak. Ja és fél programot még sosem használtam de most gondolkodom épp, hogy energiatakarékosságból kipróbálnám. A víz, amit összegyűjt, felhasználható vasalóvíznek. Az sem megy kárba. Még valami, rengeteg szöszt felfog, így takarítani sem kell annyit!
Első vagyok...
Mi pont emiatt hagytuk meg a kályhát...2 kicsi gyereknél van bőven amit mosni kell,vegyes központink van és hát ha a radiátorokat körbe pakolnám meleg az nem igazán lenne vagy mire megszáradnak a ruhák már újra mosás és egy nagy nedves szárító lenne az egész ház...így maradt a kályha szárítónak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!