Tintafoltot ki lehet mosni?
Figyelt kérdés
Tussal festegettem, erre egyszer csak ügyesen feldöntöttem az üveget. Nem jön ki. Most pedig ott van egy b@szott nagy folt a szőnyegemen, amit jóindulattal értelmezhetünk szív alakúnak, de nekem inkább más jut eszembe róla. HELP! :S2012. szept. 4. 20:49
1/8 anonim válasza:
élénk a fantáziád,
esetleg hígítóval, nem tudom a szőnyeg mennyire díjazza
2/8 A kérdező kommentje:
Gyapjúszőnyeg, nem hinném, hogy a hígító jót tenne neki.
2012. szept. 4. 20:58
4/8 A kérdező kommentje:
Tustinta.
2012. szept. 4. 21:29
5/8 anonim válasza:
Denaturált szesszel átdörzsölni, majd szőnyegtisztógéppel kiszívni belőle.
6/8 A kérdező kommentje:
Ez akkor is működik, ha már beleszáradt? Nem tartok itthon denaturált szeszt, az maximum a sulis kémiateremben van. És mire veszek, valószínűleg teljesen beleszárad. :) Köszi a tippeket! A zöld mancs mindenkit végigpofoz természetesen.
2012. szept. 4. 22:03
7/8 anonim válasza:
A denaturált szesz akkor is működik ha beszáradt
8/8 Colonel Simi válasza:
ha nagyon színes a szőnyeged akkor ne hígítózd mert elfakul megy egyebek mg lehet hogy szét is marja! Van ez a poros súrolószer ha nem olyan dús meg puha a szőnyeg akkor dörzsöjjed azzal, próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!