Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Háziasszonyok! Számotokra...

Háziasszonyok! Számotokra melyik a "legnehezebb" munka? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
melyik munka időigényes? vagy valami másért nem kedvelitek!
2009. júl. 23. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

utálok füördöt takaritani és fözni, bár tudoik és finom de nehezen szánom rá magam. takaritani szeretk és vaslni, meg ruháékat pakolni varrni.. 3 szobás családi ház kertek stb 2 kutya gyerek nics.

a párom szeret fözni, néha kisegit és szeret fürdöt takaritani..

2009. júl. 25. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
én is a fürdőszobát utálom...főleg a zuhanyfülkét...nem is értem miért nem lehet olyan fülkét tervezni ami normálisan takarítható is :-) (mert hát ilyenre nem gondol az ember a vásárlásnál:-))....meg a felmosást és a porszivózást.
2009. júl. 26. 16:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek lomtalanitani!Utálom,mert mikorra visszateszem a dolgokat rájövök hogy mennyi mindetn ki lehetett volna még dobni!De amúgy nem nagyon szeretek fürdőszobát takaritani sem csak annak utánna van látszata.
2009. júl. 28. 22:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Mosni utálok, mert még nincs automata mosógépem és télen meg azt se tudom hová tegyem száradni a ruhákat, mert kicsi a házunk és nem fér el sehol normálisan a ruhaszárító...

Fagyasztót leengedni, mert kiolvadnak a cuccok közbe és wc-t takarítani, meg ablakot pucolni. Hát ennyi :o)

Minden egyebet szívesen elvégzek amúgy.

2009. júl. 29. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!