Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Bútorok letakarásán vitatkozun...

Bútorok letakarásán vitatkozunk, mi legyen?

Figyelt kérdés
Kinek van igaza, szerintem a bútorokat védeni kell, 25 éves bőrbútorunk van, ami ugyanúgy néz ki mint új korában, mert a szüleim vigyáztak rá, most én is szeretnék ezért letakarom, de a párom nem bírja így elviselni. Mit tegyünk? Sok vita van a háztartási teendőkkel kapcsolatosan. Leültünk megbeszélni, ha kérek tőle valamit azt hiszi utasítom és főnökösködök...

2012. aug. 11. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
anyám is letakargatja ilyen függöny darabokkal hogy ne legyen poros...agyf@szt kapok tőle :D oké hogy vigyázol rá,de szted úgy szép látvány?
2012. aug. 11. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem gyapjú takarók vannak az ülőbútorokon, ezek ugyan kifejezetten drágák, de nagyon kellemes ráülni, vagy heverni rajtuk, ráadásul kifejezetten szépek. A bőr meg hideg, az ember bőre rátapad, én tennék rá takarót, nem kifejezetten, hogy védje, hanem hogy kellemes legyen. Esetleg birkabőr? Persze, ha stílusban megy a berendezéshez.
2012. aug. 11. 18:25
 3/7 A kérdező kommentje:
ő is vehetne rá valamit ami neki tetszik, meg kritizálja így, meg úgy, hogy rossz, ki van ülve stb. A fizetéséből nyugodtan vehetne akár minden hónapban új ülőbútort, de csak engem tud kritizálni.
2012. aug. 11. 18:29
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon sokat veszekszünk hasonló dolgok miatt mostanában.
2012. aug. 11. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Minek bőr, ha szövettel takarjátok? Így semmi értelme a bőr garnitúrának... Akár anyám :D

Fel lehet frissíteni a bőrt, ha idővel elhasználódna, a szivacsok "kiülésén" pedig a pokróc sem segít.

2012. aug. 11. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem eleg gaz ha valaki takargatja a szep butorat. ennyi erovel vehettek valami olcso,rondat es takargathatjatok hiszen tok mindegy mi van alatta. en amondo vagyok hogy a hasznalati targyak celja az hogy hasznaljak oket, a bor meg amugy sem olyan kenyes siman le lehet torolni ha valami kis kosz van rajta.
2012. aug. 11. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Röhej, mint az amcsik, akik rajtahagyják a műanyag csomagolást a bútorokon.Ha egyéb háztartási dolgokban is ilyen ötvenes évekbeli a gondolkodásod, nem csodálkozom a párod kiakadásán.....
2012. aug. 13. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!