Együtt mossátok a bugyikat a zoknikkal?
Én nem szeretem egyberakni őket.
A fehér mosásba belerakom a fehér zoknimhoz a fehér bugyit, de a sötéteknél pl. a bugyit a pólóhoz, törölközőhöz, a zoknit pedig a nadrághoz teszem.
A párom szerint ez hülyeség, de nekem nincs gusztusom a bugyimat berakni a büdös, izzadt zoknija mellé. Ő pedig kérdezi, hogy miért maradnak a zoknijai a szennyesben, amikor mostam.
Ti hogyan mossátok ezeket?
fehér zokni,fehér bugyi,fehér felső,fehér nadrágok egybe
sötét zokni,sötét alsó,sötét felső,sötét nadrág egybe
ágynemű,törölköző,konyharuha egybe
kézzel mosom ami ereszti a szinét vagy nagyon kényes anyag
vasalni én is kb havonta ha vasalok,nem szeretem a vasalandó ruhákat,vásárolni is ugy vásárolok hogy ne keljen vasalni :D
Én egyedül élek, és együtt mosom őket. De persze más ruhákkal is együtt, nem csak kizárólag zokni+bugyi van a gépben. Sok egyszerűbb pamut felsőt, farmert, bársonynadrágot is 60 fokon mosok.
Fehér bugyim nincs, csak színes. A világosabb bugyikat, zoknikat világosabb egyéb holmikkal mosom, a sötétebbeket szintén sötétekkel.
Azt javaslom, mosd te is 60 fokon a bugyikat, zoknikat, így az sem gond, ha egy büdös zokni mellé kerül a bugyid, ilyen magas hőfokon már elpusztulnak a bacik.
60 fokon teljesen tiszta lesz minden, és ráadásul pazarlás külön mosni fél, negyed töltéssel, még egy 4-5 fős háztartásban is.
Megoldás: áztasd be a zoknikat, utána moshatod ömlesztve :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!