Ciki kihizni a bugyikat? Ha picit szoros ti még felveszitek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 11:55
1/3 anonim válasza:
én még nem híztam ki bugyit de általában kínai a származása és van hogy elméretezik és ha érzem hogy szorít,kényelmetlen természetesen nem hordom hiába vettem meg.. Amúgy nem ciki senkinek nem kell tudnia hogy kihíztál bugyikat,sz*rd le :) Vegyél újakat akkor :)
2/3 anonim válasza:
Nem ciki. Az előttem szóló jól írta, a kínai áruk gyakran el vannak méretezve és néha kicsi lesz, amit veszek. De nem hordom, kényelmetlen és egészségtelen a szoros fehérnemű.
3/3 anonim válasza:
Szerintem akkor ciki, ha felveszed egy vékony tavaszi szoknya alá, és látszik, hogy kettévág. Na az nagyon ronda.
Amúgy meg el kell tenni őket, majd visszafogysz beléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!