Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Éppen működő mosógépet otthon...

Éppen működő mosógépet otthon szabad hagyni 1 órára?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 20:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

én sem hagyon itthon.

a városban egy elektromos szúnyogriasztó leégetett egy házat éjjel. Még szerencse, hogy a kisgyerek felébredt, és nem égett a család bent

2012. aug. 3. 17:52
 22/23 anonim ***** válasza:
Én itthon hagyom van amikor a gyerekem moss ki vagy éjszaka mos a gép megha a mosógép felrobban amikor nemvagyunk itthon akkor is felrobban ha ithonvagyunk ugyhogy van amikor én is meg a férjem is elmegyünk munkába a gyerekem suliba és a mosógép meg mos én a sütöt is egyvalamit kihuzok mindig a hősugárzót! amugy meg ez tökre az ha a gázkazán kigyulad akkor is kigyulad ha otthon am megf nekem nagyon semmire sincs idöm
2012. aug. 3. 23:37
 23/23 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen egyedül hagyom, vagy éjjel működtetem, mikor alszunk.

A lefolyócsöve fix csatlakoztatású, a felgyulladás ellen meg a füstérzékelőn kívül máshogy úgysem tudnék védekezni.

A hűtőnk is villanymotorral működik, azt sem húzzuk ki, ha elutazunk egy hétre...

2012. aug. 7. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!